01 January 2009

welcome 2009

wooohoooo..
1st n3 for 2009!!!!
azam tahun baru??

mmm..byk woooo azam & hajat!!
errr..hajat & azam tu benda yg sama ker?? lain kan..
hajat kita menghajati sesuatu kan..
azam..berazam utk mendapatkan hajat kan..
arghhhh...betul ker??? macam salah je??!!:think:
correct me if I'm wrong yeeeeeeeeeeeeee...

ok2x jom2x buat azam utk tahun ni!!!
xnak buat azam byk2x wat sikit je..

gemukkan sikit badan ni!!
hehehe aku rase aku kurus..
tp kadang2x rase gemuk lak ..ntah la..
yg pasti aku nak berisi sikittttt je..


kumpul duit!!
ohhh aku berazam betul2x tahun ni harus kumpul duit!!

kumpul duit utk kahwin!!! lalalallalala



master in JAVA!!
oh ini azam tahun lepas.. aku rase aku masih belum master2x lagi java ni..
so kita forward azam ni...


kurang kan hot temper!!
lallala aku mmg tersgt lah hot temper punya org!!
terutama sekali bila dtg nya itu bulan purnama!! harap aku dapat kurang kan hot temper ni..
tp selalunya aku leh control je..tp....
bila dgn si dia tuuuu xleh nak control..hiksss


jadi wanita muslimah..
erkkk..bukannya selama ni xmuslimah.. cuma aku rase byk lagi kekurangan muslimah aku ni.. so di harap thn ni akan lebih bermuslimah.. erkk...boleh ker?? insyaALLAH la kan...amin ~~~~

attend any tag along and shoot for fun
hehe..nak join lagi shoot for fun!!
xpun join tag along any kenduri kahwin with experiance photog
tp mcm perlukan accesories dulu baru nak join..

mmm..aku rase cukup kut azam2x aku utk tahun ni..
so nak wat hajat lak..
hahaha hajat aku sgt byk!!!!!!

harap juga dapat tunaikan hajat2x yg byk itu tahun ini!!!

saya mahu *blanja makan ahli keluarga bila dpt 1st payment!!
sudah lama ku hajati benda ni dan dah lama niat bila dah dpt keje..
so insyALLAH akan tunaikan..
xmakan kat luar..makan kat umah pun ok..(barbeque mcm syokkan!!)
bukan tidak mahu makan kat luar..
tp sbb ada opah yg sakit di rumah..
kami tidak dpt bergerak bebas seperti dahulu!!
nak bergerak bebas juga perlu ada org yg tgkkan opah..
itu pun kalau mereka2x tidak SIBUK!!!!


aku mahu *PSP.. lebih mudah utk aku bermain game kemana sahaja!!
lebih2x lagi game THE SIMS!! ohhh..aku ni sgt hantu game SIMS

anyone tau x..skang ni harga psp brapa ye??

*PS2 or *PS3...this one is not for me.. tp utk adik laki aku tu...
mmg lama dah berhajat nak belikan utk dia..
asik belikan utk akak2x dia je..ater brg pompuan sng nak carik n murah..
hehhee..barang laki ni payah..n selalunya mahal!!!

or

*Speedlight
..really need this one!!!
maybe benda ni barang paling awal aku beli..
hope soooo..amin~~~~



**baju keje... aku kan bakal mula kerja..
so harus beli baju2x kerja baru dan tudung2x baru..
bukan yg lama xleh pakai..tp nak gak lah rase yg baru..
kalau dah ada baju baru..harus juga **kasut dan handbag baru!!!
mmm..harus tunggu betul2x sale ni!! hehehehe




new lens!!! buat masa skang aku mahu* 50mm lense..
nnti ada rezki lebih baru beli lense lain..telephoto ke?? amin~~~

mmmm..bilakah ada rezki rembat si putih itu...

dah lama xpegi *holiday!!
so really hope this year dpt pegi holiday!!!
xkesah lah mana2x asalkan holiday..
xdpr pegi ngan family...dapat g ngan kawan2x pun ok..
tp kalau dgn family lagi bes kan!!!!!
arghhhh really miss masa lampau!!
again sbb opah sakit kami xdpt nak g holiday bersama2x..
g yg dekat2x je lah..itu pun picnic je..huh bersyukur lah dari nan ado kan!!



mmm..aku nak beli **kereta..
tp..mcm nak tunggu masuk gov baru beli...
tp bilanya dapat masuk gov?? hiksss..
so tgk lah insyaALLAH dlm tahun ni beli kereta ker..
lesen lama dah ada..tp asik rembat kereta ayah je..
ke ayah support byr downpayment ker??
hahahah...gilosss...nnti angah pun sibuk nak kete gak!!!

sila bayangkan aku pandu kereta comel ini..hehehe

cukup la ni dulu..byk lagi sebenarnya..
tp yg kecik2x je..hehehhee..
nnti nak tepek arr kat sidebar tepi tu..
letak wishlist..hehehhee...

so guys!!!
SELAMAT TAHUN BARU 2009
SEMOGA TAHUN BARU INI AKAN LEBIH BAIK DARI TAHUN SEBELUMNYA!!




* maksudnya betul2x mahu..
** maksudnya xmahu sgt tp mahu..



[sumber gambar adalah dari en.google]
mood::mKening:
Munirah Abd's Facebook profile

10 comments:

  1. selamat tahun baru... wahh..bnyk gk hajat tu.. price pn leh tahan gk.. hehehe.. xde ke sumtg 4 me?

    ReplyDelete
  2. adik mun yang cute.. akak lemang hope all your dream/wish comes true.. all the best sis...

    ReplyDelete
  3. nanti ade sales.. akk bgtau k yang....

    welkam to dunia bekerja (& melayan pelbagai bedah) nanti... *ahaks*

    anyway...moge mimpi/wish/hajat/azam will comes true...

    ReplyDelete
  4. selamat menempuh tahun 2009... waahh byk resolution tuh dik... cayalahhhh

    ReplyDelete
  5. wahahahahaha, semua ko nak mun,xpe sahabat mu doa kan, doa utk aku skali k, aku pun nak kawen gak,hihihi

    ReplyDelete
  6. Hanif: untuk u?? mmmm...check it out :p

    lemangcute: thank u kak!!

    reena:mmm..ish...kalau ada bedah2x ni yg xsyiok ni...hehehe

    adenium:same to u akak!!

    fazrin:biasalah....harus bolot semua..hehehe ok i will...

    ReplyDelete
  7. sungguh banyak wish beliau..
    semua best2 dan lebih kurang sama dgn keinginan org.. hehe
    org tak bikin wish..

    semoga tercapai ye!

    p/s : seronoknya org ada dslr punya wish :(

    ReplyDelete
  8. hepi new year!!!!bnyknye azam n hajat...hehehe...

    ReplyDelete
  9. selamat tahun baru n salam maal hijrah!

    moga ape yg d inginkn,tercapai..=)

    ReplyDelete
  10. wah2x..baaaanyaak nye azam n hajat..moga2 tertunai sume tu..n selamat dtg ke dunia baru..ewah2 mcm suspen jek..hikhik..maksudnya, slmt dtg kedunia pekerjaan..mcm k.reena ckp, baaannyaak betk "cik bedah"..ape2 kena sabo..huhu

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*