03 January 2009

id YM

teman2x sekalian...
sesiapa yg ada id ym aku munnie59 tu
aku xguna lagi tau id tu..
aku skang bertukar ke id muniiera
so if terima add friends id muniiera sila accept ye..
kalau mahu accept la..hehehhe


*updated:teman2x yg baru nak add pun di alu2x kan ye..
tapi bagi introduction dulu ye kalau nak add!!
jika x nnti aku igt virus!!:laughing:
mood::mRambut:
Munirah Abd's Facebook profile

8 comments:

  1. Hanif: saja tukar...dah xmo guna munnie59 tu..sbb 59 tu xde meaning apa2x for me pun!!!

    ReplyDelete
  2. nak add..nakk add...


    p/: da add dah pun..=p

    ReplyDelete
  3. akk pon guna name sendiri utk semua benda yang... nape tah cam malas nak letak name glamor/tipuw nih... *ahaks*

    ReplyDelete
  4. wakakaka 59 ni mengimbau kenangan tu.....

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*