26 December 2012

Keek

Assalamualaikum and Hi Guys;

 I'm on KEEK!! Woohooo.. hahah apa nak di woohoo ntah? Gatal register Keek ni. haha :p

 Suara I mcm blerghhhhhhhhhhhh..erkkk hahah :p
 


 love;  
♥Munirah Abd♥

16 December 2012

Tribal Fever

13 December 2012

Barang Lama

Assalamualaikum and Hi Guys; 

Hello blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apa khabar blog bersawang!!!!!!?????  Oh blog sorry ya. I've been very very very very busy since November. yang entry November lepas pun main curi curi taip. Ini punya entri pun main curi curi masa. N rasa benda ni perlu di blog untuk kenangan terindah :p (salah satu sbb malas update blog sbb skang busy dgn INSTAGRAM!! hehe)

Anyway last sunday membanting tulang membantu HP kemas bilik termasuk laci meja beliau. Oh My. Sepah sepah sepah sepahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. Of course masa kemas akan jumpa harta karun berbentuk barang lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

So below a few pictures yang sempat I snap antara koleksi "KESAYANGAN" my HP.

Tiket Bas ketip ketip.. muahahha.. He collect this ticket since he knew how to used public transport. 

 Ok this one handphone yang perlu di campak masih di simpan rapi. Ok bang later on dah duk rumah sendiri kelak kita beli almari and letak semua khazanah antik kita dalam tu ye bang :p (I do have my "barang antik" )

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dulu femes PDA ni!! Siapa pakai KAYA. Skang ni henpon henpon dah tak heran. Ko pakai IP5 pun mana da org heran mana dah. SEMUA MAMPU MILIK. Orang Malaysia KAYA RAYA dah skang ni. HEBAT!!

 Oh my suami. No wonder awak sungguh romantik berkata-kata sampai saya cair meleleh. Oh well mmg dah di ketahui since mula bercinta tau dia pandai tulis poems. Bercinta dia byk bagi poems. And masa kahwin hari tu pun dia ada bagi speech siap poems lagi (terharu) So yg ni xheran sgt la.. huhuh

 Antara contoh koleksi peribadi beliau
Ni buku nota tingkatan satu beliau. Bang saya punya habis saya campak buang bang. Hurm

Tu belum tgk siap jumpa nota fizik tingkatan 4!!! Errrrr..


 love;
♥Munirah Abd♥

19 November 2012

Water Chalet , Bukit Merah Laketown

Assalamualaikum and Hi Guys;

We had our short getaway last week (almost 3weeks xjumpa so we need a very quality time togather. :P) WOOHOO.. We choose yang dekat ngan Ipoh of course. Malas pergi jauh jauh sbb takut emergency kena ganti org utk jaga exam. Oh Good Luck to Polytechnic student for final exam which started last Saturday!! 

So we choose Bukit Merah Laketown Resort. and stay at Water Chalet . Dekat situ ada 2 jenis hotel so you guys can choose either Hotel Laketown or Water Chalet. Nak feeling duk atas air. and romantik2x so silalah pilih Water Chalet. And the price quite OK for us. Berbaloi. Cumanya dah nak maghrib sila tutup sliding door jangan nak berangan bercinta tepi tasik kalau xmahu di geget serangga hutan. :P


Here you gooooooooooooo.. 


Masuk-masuk bilik aku mcm terkedu sebab ada tingkap between tempat mandi and tempat tido. hahaha. I thought HP already knew about this. Rupanya tak. and dia punya suprise mengalahkan aku! Over tau.

tetiba dapat niiiiiiiiii.. last saturday adalah monthlyversary kami as couple. 9thn 4bln ;P


My HP. Dulu I gila amik gambar and dia xberapa nak gila nak amik gambar sangat. Now dia adalah lagi super rajin amik gambar.Hurm


Matahari Naikkkkkkkkkkkkk


Breakfast on beddddddddddddddddddd early in the morning!! 
Ah heavennnnnn.. kan bagus hari hari macam ni.. 


Me look fatttttttttttttttttttttttttyyyyyyyyyyyyy.. Amik lelemak HP. hurm urm urm.. Mana tak gemuk pegi pasar malam beli nasi lemak sebungkus,laksa sebungkus, rangka ayam sekor. Only for me. Yes for me!! hahahha gumuk gumuk gumuk... Ummi pun dah complaint aku gemuk. Sigh.


Oh we stay only for one night. And takde buat apa aktiviti sgt pun melainkan duduk dalam bilik.. Dah kata nak spend quality time bersama-sama..Begini la hidup as weekend husband and wife..kena pandai pandai carik masa bersama. Balik Ipoh on Saturday and sambung dating kat Ipoh pulak... :D

p/s : HP equal to HONEY PUMPKIN haha



 love;
 ♥Munirah Abd♥

14 November 2012

Cleaning Schedule

Assalamualaikum and Hi Guys;

Terjumpa satu blog yang best about organizing and one of her entry yang aku suka sgt entry dia tentang 15 minutes a day cleaning schedule. Wow Best!!


So after this pas balik keje je kena spend time 15mins kemas rumah. especially nak hilangkan dust dust tu semua tu. Pumpkin Honey bukannya boleh habuk habuk ni. Elok elok asthma dah lama xmenyerang dia kang serang balik kang asthma. uishh.. Biarlah dia sihat walafiat sentiasaaaaaaaa..  

Blog yang super best itu adalah Organizing Made Fun Banyak tips tips yang dia bagi. So korang boleh rujuk terus kat blog dia. ok now p terjah. :D

love;
 ♥Munirah Abd♥

08 November 2012

Kabus

Assalamualaikum and Hi Guys;




See tebal tak tebal sampai tak berapa nampak dah bangunan hotel Genting View Resort ni. hurm. Tebal dan sejuk. Serious tak tahan sejuk. haih. camna nak g oversea ni.......................? Setakat sejuk genting pun aku tak tahan ni. urgh..


love;
♥Munirah Abd♥

07 November 2012

Le Reception

Assalamualaikum and Hi Guys;


   
Thank you Jabbe. You did a very good job. Awesome man. 
Suka sbb semua orang cantik dan handsome dalam ni. :D

Nikah punya xupload. Ada try upload hari tu tapi manjang error. Xpela jadi la ni. Nak tgk hok nikah meh dtg rumah meh :D Oh lambat bukan salah Jabbe tapi salah kami sbb xde masa nak dtg p pick up. Kalau aku balik Banting Jabbe lak tak free busy ngan job. Akhirnya kena tunggu a day before raya Haji hari tu baru amik. comfirm time tu Jabbe takde job. kah kah kah

 love;
♥Munirah Abd♥

06 November 2012

Coffee Princess

Assalamualaikum and Hi Guys;




Setiap kali break kena amik kopi MAI SECAWAN. kalau x mata mcm nak katup. Nak nak lagi kalau kat luar hujan. Dalam bilik lak sojuk ya Rabbi. hurm.. so MAI SECAWAN


ok bye

love;
♥Munirah Abd♥

05 November 2012

Kursus KIPA

Assalamualaikum and Hi Guys;



Almost seminggu duk di Kota Keriangan. Heh. takdelah kat kota tu betul kat bawah sikit. Kat Genting View Resort. Duk sini sampai 12 Nov. Alasan duk sini sbb nak naik PANGKAT. hahaha. xdelah sbb salah satu syarat naik pangkat dari 41 ke 44 :D 

Aku nak cam tamak lagi pun kan target sebelum pencen nak pangkat JUSA. Xkesah lah A ke B ke C ke tapi JUSA. eewahhhhh. :D

Oh ni adalah kursus KIPA ye. Kursus yang blaja Andragogi Pedagogi. Ajar camna nak handle student. Communication. 3thn ngajar baru dpt peluang g kursus ni. Alhamdulillah byk benda baru blaja. So hope pas ni PnP aku makin ok la. Xde la aku belasah main hentam kormo. Huhu.

ok dah bye nak buat assignment. (poyo)

love;
♥Munirah Abd♥

24 October 2012

Wordless Wednesday #13

Assalamualaikum and Hi Guys;


love; ♥Munirah Abd♥

19 October 2012

Warna warni

Assalamualaikum and Hi Guys;


Warna warni sangat la kan. Haha 
Kalau masak mesti nak kena guna bowl warna warni ni. Baru semangat nak main masak masak. :D



 love;
♥Munirah Abd♥

05 October 2012

Steamy Food

Assalamualaikum and Hi Guys;

Yesterday hari balik awal. Pukul 2pm dah terpacak depan mesin thumb print for punch out. And usually hari Khamis yang balik awal ni akan di peruntukkan untuk kemas rumah sekali seminggu. Kira ok la tu kan. I'm working woman bebeh. :p Plus suami ku pulang dari kota (but not this weekend T_T)

Even though he is not coming home this weekend still juga la aktiviti mengemas tu. Malas tu mmg malas tapi mata ni mana sanggup nak tgk rumah bersepah ibarat kapal karam berkurun. So I would like to declare every Thursday adalah HARI MENGEMAS :D cuma this semester macam lucky sikit sbb balik awal atas sbb every wednesday night I have a class and also hari Isnin saya pulang lambat sbb kelas jugerr so Flexi hour on Thursday!! (hahaha jadual sendiri gubal. ingat dah cukup cantik dah this semester. Tidak ada maknanya la oiiiiiiii...)

So after kemas2x rumah macam bibik ,moh ler bersengseng lengan pula untuk berkelentung kelentang di dapur. 

Menu
  1. Kerang Steam
  2. Bendi Steam
  3. BELACAN



Steamer yang cool di beli dari catalog Tupperware. Eh cool wei. Korang yang baru bina keluarga tu pegi beli wei. Benda wajib ada dekat dapur. Sekali sekala hidangkan makanan kesihatan untuk suami takkan hari-hari bagi MINYAK,LEMAK . Kata nak hidup semati sampai la tua dan jannah. :D


Kerang steam ku. Itu kuning kuning halia. Sekilo untuk aku sorang!! Kah kah kah. 
Puas garu garu malam tadi. Padan muka diri sendiri. -_-


Bahan untuk sambal belacan. (masih lagi fail. Tidak mengapa TANGGA USAHA KEJAYAAN #eh


Bendi untuk seorang makan. Sedap


Finally Ini lah dinner ku :D
Sedap!!

 love;
♥Munirah Abd♥

04 October 2012

Constructor vs Construction

Assalamualaikum and Hi Guys;

Dalam lab Java. discussion with student the different between Method and Constructor


Me : So, programme XYZ guna apa?

Student : Constructionnnnnnnn

Me : Errrr..... WHAT????????

Haha.. students aku ni suka betul bikin lawak yang tak berapa antarabangsa.
Urgh.. Padahal before enter the lab session, aku membebel pasal Constructor ni almost 2 hours. haih

Differents Constructor and Construction.

Alhamdulillah semester ni dapat mengajar Java untuk satu kelas. Dah lamaaaaaaaaaaaa sgt mengidam ngan java ni. Lama sangat dah tinggal. Kalau lagi lama tinggal banyak la agaknya ilmu java yang gila best ni hilang sedikit demi sedikit. Ah rinduuuuuuuuuu nak main main ngan JAVA 

 love;
♥Munirah Abd♥

02 October 2012

Movie : Bait

Assalamualaikum and Hi Guys;


Lama dah tak tgk wayang. So we decided tgk wayang hari tu ( 2 weeks ago kut. kah kah kah.  :p ) I choose tgk citer BAIT!! First time dgr promo dkt dlm radio terus cecepat call Honey Husband  ajak tgk wayang citer BAIT ni.



Citer ni BEST and banyak part terkejut terkejut. Bagi siapa yang sakit jantung NOT RECOMMENDED la yer. Aku yang tgk citer with Honey Husband pun siap pinjam lengan dia gigit2x package ngan tarik tarik baju dia lagi. Haha. Nasib baik dia redho je. 

Actually citer ni pasal jerung. Jerung yang mengganas selepas Tsunami. Boleh plak tu 2 ekor shark yang terlepas lak tu. Over betul. Tapi serious SCARY gak ar. Tapi BEST. haha. (2x kali aku mention BEST maknanya BEST :P)


green
keh keh keh. skang ni macam trend semua org "sawan cermin" saya punggggg :P cam seronok lak jadi "sawan cermin" ni kan.. haha cam poyo pun ada. :p (poyo-poyo pun sukerrrrrrrrr :D biaq p la pakai  xbranded mana pun asalkan nampak cam "poyo" haha.. ah pakai branded poyo, xpakai branded pun poyo sbbnya hanya satu iaitu "SAWAN CERMIN")

 love;
♥Munirah Abd♥

01 October 2012

Ceramah Ustaz Azhar Idrus LIVE

Assalamualaikum and Hi Guys;

Last weekend balik Banting. Weeeee.. Hati sungguh riang tak terkata la kan.. :D Anyway balik of course first reason hujung bulan mmg turn balik Banting. Tengah bulan camtu balik Perlis. (rotation mengikut minggu yang kena ngajar kelas KSS) And kami balik Banting pun sbb nak amik Kad Perakuan Nikah yang dah siap.

Di pendekkan cerita masa kami balik ternampak banner kat Masjin At-Taqwa Banting mewar-warkan kedatangan Ustaz yang famous kini tak lain tak bukan Ustaz Azhar Idrus. Dalam hati rasa macam nak pergi. I asked my honey husband "nak pergi tak?" . He said "camna nak pergi baju proper takde. kain pelekat pun xbawak.." my mistake gak sbb tak sumbatkan his kain pelekat dlm bag sbb usually dia akan "campak" to me then I akan masukkan dalam bag. huhuhu.. so we decided at first x pegi. But aku tau my parents akan pegi.

So masa petang sabtu dah kecoh kecoh satu rumah bersiap nak g ceramah.(pegi awal nak chop tempat) I asked my alang dia pegi ke tak. N she said dia pegi. Then aku tanya adik pun dia nak pegi. Errkk.. Xkan both of us nak duk umah pulak kan. Harus menggelupur nak pegi juga. I asked again honey husband then ckp kat dia pinjam ayah punya kain pelekat n pakai kemeja t je. Hensem dah tu!!! haha So he said OK!! Apa lagi suami isteri yang baru ni pun kelam kelibut. Aku pinjam baju jubah Angah yang gedobosh!! Fuh Belasah je la. Kami sekeluarga sampai dekat area masjib dalam 06.30ptg. Kat masjid pun dah ramai org. Penangan UAI betul!!!

Apa-apa pun topik UAI malam tu adalah kasihkan Rasulullah dan Sahabatnya. Banyak intipati yang menarik dalam topik yang beliau kupas. Sessi Q&A pun aku suka and ada juga terasa macam terpanah petir. Begitu kerdil diri ini sbb ada lagi ilmu agama fardhu ain yang xlengkap lagi. (kejar duniawi je kan.. akhirat pun cam ke laut.) InsyaALLAH aku akan cuba jadi muslimah yang terbaik.

bersama Adik Masturah yang kini sudah bermula tanam anggur yang berjaya. mungkin dan insyaALLAH akan melanjutkan pelajaran ke UiTM untuk sambung degree pula. kos apa? katanya nak lari dari SCN COMP. hurm (Alang Mardhiah uzur jadi beliau kena dgr sensorang kat luar. kesian :(( )
Tu diaaaaaaaaaaaa UAI. aku dapat saff depan kat bahagian atas. Ummi yang tolong chopkan. hehehe :D 

InsyaALLAH jika di izinkan ALLAH sekiranya ada lagi ceramah2x berbentuk agama lagi akan cuba menghadirkan diri. :D




love;
♥Munirah Abd♥

25 September 2012

Normal routine being wife :p

Assalamualaikum and Hi Guys;


Before this I gave a statement that "I hate cooking" but now after being a wife, I can't skip the duty to cook for my husband. Thank you for the recipe book, online recipe, family and friends who always give me inspiration to cook delicious meal. I only cook for him on weekend. (we are still PJJ husband-wife) And if the recipe come from a book so the book must stay beside me while I'm cooking. Meanwhile, if I google the recipe from the web my tab will stay beside me too. Haha.. I can't cook if I don't have either one of these two sources with me. :p

Happy cooking for other 'weekend housewives' out there.. :p



 love;
 ♥Munirah Abd♥

24 September 2012

Pink pinko Pt1

Assalamualaikum & Hi guys;

Pink pinko Pt1


Good morning and Happy monday to everyone. 


Love;
Munirah Abd

22 September 2012

Galaxy

Block

Block

Block by muniiera featuring aldo

31 August 2012

Poor little hamster

Assalamualaikum and Hi Guys;


hahahhaha :)


love;♥Munirah Abd♥

#ootd #wiwtd for my raya :p

Assalamualaikum and Hi Guys;

Hahaha.. orang tunjuk What I wore today. I pun nak gak tunjuk. kah kah kah.. Mana leh kalah. Nak gak. dulu zaman muda remaja xde pesen pesen gini. dah nak masuk almost 3 series ni kemain lak anak muda remaja skang galok ye nak show opp baju apa yang di pakai. Ah ku yang REMAJA pun nak gak menjoin walaupun MALU. kah kah kah. Ok ini #ootd  #wiwtd cara Munirah ye.. hahhaha 

Outfit for raya pertama : 
Our baju from butik kat TESCO kat Alor Star tu. Apa ntah nama butik (apa ni nak bagi nama butik pun dah FAIL ada hati nak show show.hahahha dulik)
Shawl from kedai kat Alamanda. kedai Pakistan. Murah gila sehelai RM8!!
Accessories:  Rantai beli kat SayaSukalah and cincin gabok besar beli dekat Flea market the curve tu.



 Raya kedua : Shoot dalam kete je.. Lupa nak amik full outfit masa kat luar. Syiok sgt dpt makan kat umah acu ciah. So tops from ThePoplook. Tudung bawal from online shop ButikPinkku . I pakai skirt. skirt pun dari ThePoplook. Xnampak. kan.. Accessories from NameWhatYouWant



Raya ketiga di negeri sembilan. Berbalik kepada tradisional kita. Kurung cotton. Kain beli online dekat facebook. Apa tah nama kedai lupo. (again FAILFAIL!!) Shawl from Radiusite. I beli before nak kahwin. Beli terus kat butik Shah Alam. Puas hati ku. Asik online SOLD OUT je. Nasib baik masa tu ada lagi tinggal beberapa. So I rembat 2 tudung jenis Shasmeen Sakura ni. Accessories sama je. :P

Hahahah lagi shot dalam kete.  Baju and tudung from hantaran :D So dont asked me beli mana. (eceh cam ada org nak tanya. Kahkah kah Kahsian :(( )


Ya rabb. Again dalam kereta. Kah kah kah. Kan dah kabo orang lain tunjuk I pun heboh nak tunjuk. hahhahahahahaha.. well kata xnak kalah kan :p 
Tops from ThePoplook beli sekali dengan tops masa raya kedua. hahha ku yang tukang abiskan.. :P Shawl pasar malam. :p Accessories SayaSukalah

 Ha ThePoplook lagi.. Dress tu je dari ThePoplook. Tops macam ala-ala fish tail x fish tail tu dari Modish Mode House.  Accessories kalau nampak rantai tu dari  NameWhatYouWant :D Bawal tudung from ButikPinkku 

Ok tu je untuk raya ni. 

Banyak dari ThePoplook. Lantak la orang kata ramai yang dah kenal and berkemungkinan besar akan jumpa orang pakai baju sama dengan kita adalah sangat besar kan. Sebab dah terkenal. Ah pedulik la ada ku kesah yang penting baju depa ku selesa dan affordable. Xpe sapa yang terjumpa sama sama pakai baju sama tu. Nanti kita amik gambar sesama eh. Dress  ThePoplook je I ada dlm 8 pasang. Dress sahaja. Tops adalah dalam 4 helai. Cardigan dalam 2 helai. Skirt baru sehelai. (soon akan tambah) hahahha.. :p (hahaha poyos Munirah ni :p )

Ok

Bye

 love; ♥Munirah Abd♥

Merdeka! Merdeka! Merdeka!

Assalamualaikum and Hi Guys;





love;
♥Munirah Abd♥

30 August 2012

Raya Utara Selatan

Assalamualaikum and Hi Guys;

Alhamdulillah, berkesempatan gak nak menulis dalam blog ni. Keh keh keh. Buat rugi bayar domain name je kalau x manfaatkan sepenuhnya. :D

Oh raya ku. Raya as wife to Mr Pumpkin Kecintaan ku. BEST!! First raya dekat Perlis , then second raya dah bertolak balik Nogori balik kampung Opah ngan Wan. My family semua balik kampung this year.

Suasana raya di Perlis. Of course a bit different compare to raya with your own family. Cara dan juadah pun berbeza. N sampai skang xdpt lagi makan the complete set of ketupat+rendang+lontong+nasi impit!! Ah heaven nya kalau dapat.. :(( Kat Perlis hidangan yang famous is gulai daging. At first ingatkan gulai daging is gulai yang ada kuah masa Hanif cerita pasal juadah diorang. And you know what, I nangis ok bila dengar just hanya gulai daging & ketupat palas. Xde rendangkah?????????????????? Xde kuah kacang boleh terima lagi but RENDANG!!!! oh BIG NO!! 

Tapi di pendekkan cerita finally dapat gak rendang yang di masak sendiri oleh I!!! Hahahhaha first time in my life ok buat SENDIRI!! Selama ni just tolong ummi kacau kacau kat dapur but NOW I sendiri have to masak sendiri. Kempunan sangat nak rendang kan.. Ha amik kamu Munirah. Masak sendiri rendang. Sendiri nak makan sendiri masak. hahhahaha xpe xpe tarik nafas panjang2x after they gave me the task. Apa lagi called 991 la.. I called my ummi,my ayah and all my sibling include I also asked my OPAH!! see terus tanya yang pakar. Sebab mereka nak rasa rendang style Opah. (errr I never told them yang my opah punya rendang is the best rendang ever in the world. Kuat betul instinct diorang.huhuhu )

Alhamdulillah after dapat the recipes and cara nak buat. I pun kelentung kelentang kat dapur with help by Makcik Sham. Oh thank you so much Makcik Sham! You helped me a lot!! Hey my rendang sedap I tell you!!!! Semua puji ok!! Wellllllll tgk la cucu siapa kalau bukan cucu opah. Dari dulu duk tolong kacau rendang kalau xreti juga bikin malu opah je la weiiii. Satu kampung simat tau Opah punya rendang adalah yang tersedap!! keh keh keh . ( Hanif said diorang nak test I either pandai masak ke tak? Hurm.. hurm.. y la test masak rendang. Keluar peluh jantan I tau. huhuhu )

oh this is my Rendang. Excuse ye pencahayaan kurang skit. Nampak hitam bukan hangus la ye. Apa pun SEDAP!! :p

Ok tu bab makanan. Bab adat bersalaman lak. xmacam my side that you have to berkumpul then beratur salam. beratur tu pulak ikut senioriti. yang senior senior depan yang tecik tecik blakang.. Kat Hanif side diorang sempoi after sembahyang raya terus jumpa Mak Abah salam takde beratur beratur. Its like you jumpa you salam. N Hanif used word BERAYA instead of SALAM. Masa memula tu bila Hanif ckp "After sembahyang raya baru kita beraya dengan mak n abah ye" I was like...... "Errrr kita nak g beraya mana?" hahahhaha then he explain la  BERAYA  tu sama la juga dengan SALAM. Erk. (sama ker? mana sama?)

 My in laws family. Kecik je familynya. Abah, Mak, Hanif as brother sulung, Angah and Adik. I kecik je kan. I kecik like my mother in law. :D

With sedara mara sebelah Mak. Lengkap cukup semua ada except Angah Ani and Acu chiah je . Family kecik je kan tapi riuh.. huihhh.. xpe I like je sbb my family side pun mmg riuh macam PETIR. hahhahaha

 Cucu with Tok Abah and Maktok. Ada 2 org je yang takde. Sikit je kan.. ;)


Ehem ehem ehem excuse me excuse me.. :p

 Ah sudah. Memang sedut lemak Hanif betul betul dah I ni. Embam!! 
Excuse embam tang pipi badan I maintain :p (Ini adalah raya kedua)
 Oh ni kami beraya rumah Acu chiah kat Alor star before berangkat balik ke Negeri Sembilan. :D hey tu ada Nabila dalam gambar ni :D


Eh dah sampai negeri Sembilan.. Oh perjalanan balik ke negeri sembilan adalah sangat lama. Kebas bontot. hahahhaha and buat pertama kali I tempuh jem nak balik beraya. :p With beautiful cousins. Ni beraya rumah wan I. Eh jangan silap ni semua cousins belah ummi tau. iaitu cucu cucu opah. Wan pulak adalah nenek saudara my cousins ni. Remember my ayah and ummi kan kahwin sepupu :D (Aktiviti beraya ni adalah masa raya ketiga)

Kalau jumpa my cousins and adik adik I macam ni la ye lebih lebih lagi kalau tala kamera kat muka. Excuse us :D. Amacam ada gaya model baju kurung :p

Us. :D 
( X cukup lagi ni. ada lagi my cousins yang dah balik kalau diorang semua ada stay lagi masa ni comfirm xcukup space ni!! )


Ewah lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. 

Ok itu saja cerita raya saya untuk saya simpan kenangan pertama kali beraya as wife di dalam blog ni. :D

Ok  

Bye

 love;
 ♥Munirah Abd♥