14 November 2012

Cleaning Schedule

Assalamualaikum and Hi Guys;

Terjumpa satu blog yang best about organizing and one of her entry yang aku suka sgt entry dia tentang 15 minutes a day cleaning schedule. Wow Best!!


So after this pas balik keje je kena spend time 15mins kemas rumah. especially nak hilangkan dust dust tu semua tu. Pumpkin Honey bukannya boleh habuk habuk ni. Elok elok asthma dah lama xmenyerang dia kang serang balik kang asthma. uishh.. Biarlah dia sihat walafiat sentiasaaaaaaaa..  

Blog yang super best itu adalah Organizing Made Fun Banyak tips tips yang dia bagi. So korang boleh rujuk terus kat blog dia. ok now p terjah. :D

love;
 ♥Munirah Abd♥