19 November 2012

Water Chalet , Bukit Merah Laketown

Assalamualaikum and Hi Guys;

We had our short getaway last week (almost 3weeks xjumpa so we need a very quality time togather. :P) WOOHOO.. We choose yang dekat ngan Ipoh of course. Malas pergi jauh jauh sbb takut emergency kena ganti org utk jaga exam. Oh Good Luck to Polytechnic student for final exam which started last Saturday!! 

So we choose Bukit Merah Laketown Resort. and stay at Water Chalet . Dekat situ ada 2 jenis hotel so you guys can choose either Hotel Laketown or Water Chalet. Nak feeling duk atas air. and romantik2x so silalah pilih Water Chalet. And the price quite OK for us. Berbaloi. Cumanya dah nak maghrib sila tutup sliding door jangan nak berangan bercinta tepi tasik kalau xmahu di geget serangga hutan. :P


Here you gooooooooooooo.. 


Masuk-masuk bilik aku mcm terkedu sebab ada tingkap between tempat mandi and tempat tido. hahaha. I thought HP already knew about this. Rupanya tak. and dia punya suprise mengalahkan aku! Over tau.

tetiba dapat niiiiiiiiii.. last saturday adalah monthlyversary kami as couple. 9thn 4bln ;P


My HP. Dulu I gila amik gambar and dia xberapa nak gila nak amik gambar sangat. Now dia adalah lagi super rajin amik gambar.Hurm


Matahari Naikkkkkkkkkkkkk


Breakfast on beddddddddddddddddddd early in the morning!! 
Ah heavennnnnn.. kan bagus hari hari macam ni.. 


Me look fatttttttttttttttttttttttttyyyyyyyyyyyyy.. Amik lelemak HP. hurm urm urm.. Mana tak gemuk pegi pasar malam beli nasi lemak sebungkus,laksa sebungkus, rangka ayam sekor. Only for me. Yes for me!! hahahha gumuk gumuk gumuk... Ummi pun dah complaint aku gemuk. Sigh.


Oh we stay only for one night. And takde buat apa aktiviti sgt pun melainkan duduk dalam bilik.. Dah kata nak spend quality time bersama-sama..Begini la hidup as weekend husband and wife..kena pandai pandai carik masa bersama. Balik Ipoh on Saturday and sambung dating kat Ipoh pulak... :D

p/s : HP equal to HONEY PUMPKIN haha



 love;
 ♥Munirah Abd♥

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*