31 December 2011

The Conclusion of 2011

Assalamualaikum and Hi Guys;


Dah nak berakhir dah 2011 and today is the last day. Tomorrow kita akan menempuh 2012!! Phewww kejap je kannn masa berlalu. sunguh2x pantas dan tangkas.

and for the conclusion 2011 here I rangkumkan semua mengikut kategori.. :D


Family
Seperti biasa macam tahun2x yang lepas.  Kami family yang bahagia ceria gembira.Suka duka dalam family tu biasa la kan adat. Tapi yang paling tak boleh di lupakan adalah 1st vacation my family to Indonesia. Takkan lupa sampai bila2x. Sbb kami dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x vacation satu family. So kali ni vacation lain skit kita terbang nunnnnnnnnnnn ke seberang sana. Alhamdulillah. Syukur sangat. Lepas ni kalau dapat pergi vacation lagi mungkin akan bertambah ahlinya :D
my family with maksu's family and aunty

Work
My work as lecturer so far alhamdulillah. bulan demi bulan still trying so hard to adapt with my carrier. Walaupun pada hakikatnya I was not into it.Tapi rezeki Allah kan kita terima dan jalankan tanggungjawab dengan sempurna dan amanah. InsyaALLAh berkat la rezeki ku. AMIN.
menang KIK tempat ke 3 di PUO

By the way, selain dari tugas hakiki, I also berjinak2x dalam part time biz. Yups proudly said that I join MLM.But why I joined MLM. As I said in my previous entry I have do some research untuk biz ni. And I can say this biz can go further walaupun orang kat luar sana dok kata MLM ni gitu gini (oh before this I am one of them heheh) tapi dengan keyakinan usaha insyaALLAH.. xsalah kalau kita mencuba kan.. Plus HAI-O dah di iktiraf sbg syarikat yang beretika dan telah di sahkan kan accredited as HALAL by Syariah Advisory Council of SSM
my TEAM 

(remember I also do some photography biz walaupun xkencang mana but my partner still ONNN.. so do hire POPSCAPERS ok.. heheh)


Love
speechless.. hahahaa.. Alhamdulillah perhubungan kami hampir ke satu tahap yang semua pasangan impikan iaitu menjadi pasangan yang halal di sisi Allah. dan insyaALLAH it will happen on 2012. dan pada tahun 2011 kisah cinta kami di simpulkan dengan ikatan pertunangan yang tidak di jangka.. :D tunggu cerita cinta kami selanjutnya di tahun 2012 eceeeeeeeeeeeehhhhhhh


ummi,me and my future MIL ehemmmm ehemmm :D

Kesimpulannya syukurrrrrrrrrr sangat2x ke hadrat ilahi atas limpahan kurnianya masih lagi dapat menghirup udara yang segar di bumi Allah ini. Masih lagi di beri peluang untuk berbakti. Masih lagi banyak benda yang hendak di capai. Banyakkkkkkkkkkkkk lagi matlamat hidup nak kena penuhi. InsyaALLAh semua nya akan di usahakan lagi pada tahun 2012.  

Bertemu kita lagi di tahun 2012. insyaALLAH

me and Hanif 



 love; 
♥Munirah Abd♥

30 December 2011

Mitos Zon Selesa

Assalamualaikum and Hi Guys;

A great articles from my friend Fariza

Seringkali kita mendengar dakwaan seperti ini:

  1. Pekerja makan gaji berada dalam zon selesa, takut untuk berubah dan melakukan sesuatu yang di luar kebiasaan. Golongan ini bukanlah golongan yang hebat kerana mereka ada jaminan kerja.
  2. Usahawan dikatakan sebagai seorang individu yang berani kerana masuk ke dalam zon tidak selesa di mana mereka tiada gaji dan jawatan tetap.

Tetapi saya berfikir sejenak, betulkah andaian sebegini? Maka saya membuat kesimpulan berikut:

  1. Pekerja makan gaji juga berada di dalam zon tidak selesa, di mana jika mereka ponteng kerja, tidak ikut peraturan majikan, kerja tidak berkualiti, tidak meningkatkan pengetahuan, maka pasti satu hari nanti merea akan disingkirkan oleh majikan.
  2. Usahawan juga berada di dalam zon selesa, di mana sesetengah usahawan lebih selesa melakukan sesuatu yang sudah biasa bagi mereka. Mereka TAKUT untuk bermain dengan risiko yang lebih besar dan tidak biasa bagi mereka.
  3. Usahawan yang tidak berani melakukan sesuatu yang baru adalah usahawan yang sudah selesa dengan usaha yang biasa dilakukannya sejak bertahun-tahun yang lepas. Mereka tetap berada di takuk yang lama.
  4. Pekerja makan gaji yang tidak berhenti kerja dan menjadi usahawan tidak semestinya takut untuk menjadi usahawan kerana seperti yang dinyatakan di atas, mereka juga ada zon tidak selesa mereka sendiri.
  5. Usahawan mampu mencipta zon selesanya sendiri dengan memutuskan untuk tidak melakukan sesuatu yang lebih besar dan mencabar.
  6. Salah satu tanda usahawan yang berada di dalam zon selesa adalah pendapatan mereka tidak meningkat bertahun-tahun lamanya, melakukan perkara yang sama dan tiada peningkatan dalam usaha bisnes.
  7. Pekerja makan gaji yang selesa dengan zon selesanya, akan terus dengan sikap, perangai, fikiran dan ilmu yang sama. Orang lain sudah naik pangkat, tapi dirinya masih ‘di meja yang sama’.
  8. Pekerja makan gaji yang dinamik faham bahawa jawatan kerja mereka bukanlah satu jaminan. Maka mereka memperkasakan lagi diri dengan menambah ilmu dan kemahiran, sama ada ia akan digunakan untuk naik pangkat, memohon pekerjaan yang lebih mencabar dan berguna untuk mereka berdikari andaikata tiada lagi tawaran kerja untuk mereka.

Pendek kata, siapa pun kita sama ada usahawan ataupun tidak, yang pasti zon selesa atau zon tidak selesa tidak mengenal semua itu. Kita sendiri yang perlu menilai diri masing-masing agar sentiasa ada keinginan untuk berubah dan memperbaiki diri.
Kadang-kadang kita ada melihat, pekerja makan gaji yang dikatakan amat asyik dengan zon selesa adalah lebih hebat dan keterhadapan berbanding usahawan yang dikatakan hebat di dalam zon tidak selesanya. Mengapa ini berlaku? Ya, usahawan tadi sedang asyik dalam zon selesa yang diciptanya sendiri.


love; ♥Munirah Abd♥

27 December 2011

Gadget Kesayangan

Assalamualaikum and Hi Guys;

Saya pencinta gadget. Especially camera. Ah suka la dgn camera camera ni. Kamu?

Azam 2012 nak beli lense banyak2x pulak tapi tunggu selesai majlis akan melaksanakan misi itu... muahahaha


Instax Mini
50D Canon
Diana f+
Kamera paling murah ni.. xsampai seratus pun beli.. hehehe nama dia lupoooo

Semuanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............


love; ♥Munirah Abd♥

22 December 2011

Kawaii Neeeeyyy


Siapa lagi peminat2x kawaii? Mari kita jadi geng!!

Published with Blogger-droid v2.0.2

19 December 2011

Dear Ayah;

Assalamualaikum and Hi Guys;












 love; ♥Munirah Abd♥

17 December 2011

Tahniah ERVINA & hubby

Assalamualaikum and hi guyssss

Ervina ni kawan masa sek rendah.. So dah lama sgtttttt kenal dia ni.. Lagipun since I duk Ipoh I jarang g wedding kekawan kat area Banting ni..huh bad sungguh.. So dah kebetulan ada kat banting ah molek benor la pergi wedding vina ni..

Anyway congratsss vina and hubby..

Moga perkahwinan kalian berkekalan hingga ke syurgaaaaaa... AMIN

Oh wedding ni I pergi ngan Raznina and Winda kawan sek men.. Kebetulan kenal dgn vina ni...luckily kalau tak I datang sorang je nok... Huhu ater kekawan sek ren macam semua dah kawen..siapa tak kawen lagi wahai kawan2x sek rendah..mari gimme 10!! Hehehhe






Love;
Munirah Abd


Published with Blogger-droid v2.0.2

testing via android

Dah brapa bulan pakai tab ni..this is my first time nak try update using this tab.. Huhuhu

Ok try upload gambo lak nengok

Published with Blogger-droid v2.0.2

16 December 2011

Mini Me

Assalamualaikum and Hi Guys;


 koleksi terkini.. wooohoooo 


 love; ♥Munirah Abd♥

15 December 2011

Restock


Assalamualaikum and Hi Guys;


Gedik beli shower gel lagi...(Mango BODYSHOP,others tu sampingan je :p) padahal ada lagi 1 bottle shower gel (body wash) in stock plus 1 refill. kat dalam toilet ada dalam 9 jenis shower gel (body wash)!! hahahahha what to do I gila shower gel(body wash)!!

HELP!!


haaaaaaaa ni semua stock dalam my toilet!! except yang 2 kanan tu.. refill ngan shower gel(body wash) from SASA

Dunno why suka shower gel (body wash).. sbb suka main buih sabun kut.. hehehhe :D


I love bubbles!!

love; ♥Munirah Abd♥

Lain jadinya.........

Assalamualaikum and Hi Guys;

Supposed it was a "RISIK DAY" but suddenly turned out to be "ENGAGEMENT DAY"

erkk.. erkkk.. erkkk..


Hati berdebar debar untuk di risik. Tak tentu arah dah time ni..semua buat macam xkena.. uishh takut.. y takut.. first time nak jumpa parents Hanif!! Phewwww..


 Perbincangan serius yang seterusnya mengisytiharkan kami ni bertunang. erkkk..tunang??

 From left pakcik Arif (wakil my family),my man!! eh dah tukar.. My FIANCE.. (weird huh), Atok ( not his Atok actually,his uncle punya mertua..hurmm got it?), his Abah.
 My cousin and sister, Alang.. Thank you amikkan video walaupun tangan lenguh2x eh.. heheheh

His mother and nenek(wife atok tadi)


 My ummi,yours truly, and his mother..

fuhhhhhhhhhhhhh..Alhamdulillah majlis going smoothly even memula tu ada lah cam tersalah paham sedikit sampai mengakibatkan dan memutuskan keputusan yang kami berdua tak jangka sama sekali.. Ye la kami rancang lain. lain jadinya.. apa-apa je la asalkan semua selamat sahaja..Doakan kami ke STEP sterusnya yaa..

And now I'm proud to announce................................................................................



I'M ENGAGED to Muhammad Hanif Bin Abdul Nasir

happy happy happyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

xbyk pun gambar sbb benda semua mengejut.. memasing pun cam lupa.. hehehe
Thank you so much korang atas doa dan ucapan korang. Rasa sunguh sunguh terharu atas keprihtinan korang semua.. Sayang korang semua banyak2x laaaaaaaaaaaaaaaaa..... :D


love; ♥Munirah Abd♥

14 December 2011

Wordless Wednesday #7

Assalamualaikum and Hi Guys;


My engagement ring!! 

 love; ♥Munirah Abd♥

07 December 2011

Kelly Moore Libby

Assalamualaikum and Hi Guys;


I'm falling in love with this bag!!! Seriously.. If I said SERIOUSLY means I really WANT IT!! hehehe
It looks so-so je kan.. tapi yang so-so ni la yang I rasa SUITABLE for me!! Sbb apa??



Boleh muat my DSLR..plus laptop and my tab too!! Yippieeeeeee..
Hahaha makin berat la my handbag.. well I dah biasa dah hanbag berat2x ni.. :p
My officemate said "Ni baru bujang.. kalau ada anak ni tak tau berapa berat bag Mun ni"
hahahahaha.. well...

The specifications 
outside dimensions:
16″ (length) x 6.5″(width) x 13.5″(height)
outside specs:
Front:
• 2- 6.5″ x 7.5″ zipper pockets
• 1- 10.5″ zipper pocket
Sides:
• 2- 6.5″ x 8.5″ open pockets
Back:
• 1 – 11″ zipper pocket(will fit IPad)
inside specs:
• 1 – laptop divider – Will hold up to a 17″ laptop
• 5- padded, removable, adjustable dividers
• Exterior walls & bottom of the bag are padded
misc:
• 2 – over the shoulder straps(11″ height)
• 1 – removable long messenger strap ( up to 56″)
• Made of water resistant, man-made materials
• Antiqued Brass Hardware
• Shoulder Pad
• Will hold up to a 10″ lens
• Will hold a pro body or standard body with grip
• Will hold a camera body with lens attached


Actually before this I mmg belasah angkur my dslr sumbat dlm my handbag.. and mmg agak messy la my handbag plus mmg kurang sesuai la dslr sumbat dalam handbag sbb mana ada handbag ada padding :p So this bag amat amat amattttttttttt sesuai dengan I :D

The search for a camera bag which fits and perfectly protects your gear, while clinging stunningly over that shoulder is over. The Libby does not only fit your camera gears, it also stuffs your laptop or IPad nicely. It can easily be converted into a slingbag or used as a handbag.
And for now I want this bag soooooooooooooo badly..
will thinking to buy by myself or tunggu je orang bagi hadiah. hurmmmmmm

 so bye bye my dreaming Marc jacobs hobo, chanel or any branded handbag. Tunggu I masuk umur 30 and above la I pakai you ok.. Now kasi I berjimba bergaya dengan Kelly Moore Libby :p


haaaaaaaa amik banyak benda boleh sumbat.. LIKE!!!

 love; ♥Munirah Abd♥

Wordless Wednesday #6

Assalamualaikum and Hi Guys;



 love; ♥Munirah Abd♥

06 December 2011

Day 29 : Something you could never get tired of doing.

Assalamualaikum and Hi Guys;
This is what we called "kerja kerja kerja"
Have fun :D


 love;
♥Munirah Abd♥

Welcome Oscar & Polina

Assalamualaikum and Hi Guys;


This is oscar! A male hamster from white winter breed. adorable kan.. eeeeeee nak geget2x jeee'


And this is Polina. My female hamster also from white winter breed :D


Siapa suka hamster di sini? I love hammies sooooo muchhhhhhhhh.. bangun pagi tgk hammies.. balik keje tgk hammies.. sebelum iron baju tgk hammies. setiap kali sebelum buat sesuatu mesti nak kena tgk hammiess.. Mereka la segalanya untuk I buat masa kini.. hehehhe



 love; ♥Munirah Abd♥

04 December 2011

Day 28 : In this past month, what have you learned?

Assalamualaikum and Hi Guys;

the keyword for this entry : ALWAYS

  • remember,if you want to succeed must follow the succeed people.
  • thankful to ALLAH 
  • BELIEVE IN YOURSELF!!!



 love;
 ♥Munirah Abd♥

03 December 2011

Bye bye my syrian hammies

Assalamualaikum and Hi Guys;

I jual my syrian hammies. Sedih.. mmg sedih.. (T^T) but I have too terlampau byk sgt.. but I tinggalkan 3 ekor dengan I. sbb masih baby.. 2 babies with their mother

Kenangan bersama my syrian hammies takkan lupa sampai bila2x.




Ehemmm.. I replace them with a new hammies. weeeeeeeeeeeee..
will story pada entri akan dtg ye :D


 love;
 ♥Munirah Abd♥

Day 27 : What kind of person attracts you?

Assalamualaikum and Hi Guys;


Simple,

Funny.,


Honest..,


Love ALLAH



love;
♥Munirah Abd♥

02 December 2011

Day 26 : A photo of somewhere you want to go.

Assalamualaikum and Hi Guys;


Bora Bora Island!

Sipadan Island

 love; ♥Munirah Abd♥

01 December 2011

Quotes of the day

Assalamualaikum and Hi Guys;








 love; ♥Munirah Abd♥

Why do you need Premium Beautiful?

Assalamualaikum and Hi Guys;

PREVENTION IS BETTER THAN CURE

Semua orang tau ayat di atas. Everybody are familiar with it. tapi adakah kita mengamalkannya? I am very sure tak ramai pun yang mengamalkan title di atas!! Believe me bebeh. I dah kenal dengan ramai orang. Semuanya bila dah sakit baru nak terngadah baru terhantuk adoiiiiiiiiiiiii sakit. Bila sihat tak nak plak mencegahnya.. Hurmm

Ada tu pandai pulak pakai aging cream setiap malam sebab tak mahu berkedut di muka.. erkk.. 

Oh its the same thing ppl. Bumi ini bulat macam bola. Pusing pusing we are in the same boat rupanya :D Got it what I mean?

So berbalik pada tajuk entri di atas Why do you need Premium Beautiful?

Siapa yang tak nak cantik? Semua orang nak cantik. bak iklan apa ye tak igt "KECANTIKAN ADALAH HAK MILIK SEMUA" seee HAK MILIK SEMUA!! So maknanya semuaaaaa orang nak cantik kan. tapi harus di ingat kita bukan saja mahu CANTIK DI LUAR malah mahu juga CANTIK DI DALAM :D

oleh itu dengan adanya PREMIUM BEAUTIFUL yang sudah cukup hebat di lengkapi FIR TECHNOLOGY dapat membantu anda menjaga kesihatan dengan cara  MENCEGAH dan MERAWAT. cool huh...


But.......oh no there is a BUT... most of people are tooooooo much concern about the price. Barang MAHAL and the result of course la MAHAL sayang..

OH DARLING,
I know there is a few REASON from others who are not willing to pay RM2000++ for your own set of PREMIUM BEAUTIFUL.come I tell you the reason  WHY you still need it?


  1. "mahal sangat la" : if PREMIUM BEAUTIFUL can cure you from CANCER, you can SAVE RM100K or MORE of medical bill for CANCER treatment di mana termasuk la dengan surgery,chemotherapy,fisiotherapy,radiotherapy.. (byknya treatment T________T)
  2. "hubby tak bagi beli" PREMIUM BEAUTIFUL is not for yourself my dear. It also helping your marriage life. I tak tau how to describe it. But friend of mine yang dah berkahwin told me her husband said "lagi sedap" hahahaha seriously I cant imagine it. :p So married people I know you understand what I mean 
  3. "tunggu budget" : Where there's a will, there's a way. You are the one who plan your budget, and you will set the priority. So, what say you? handbag,shoes and clothes mahal mahal dan cantik cantik  dulu ke or your health?? Apa guna barang-barang tu semua kalau dah terlantar sakit xdpt nak guna T_T, please protect yourself first my dear.
  4. "takde duit" : my dear, besides cash, you can paid by instalment. kalau mampu beli designer/branded stuff, why don't you spend some on PREMIUM BEAUTIFUL for your own health.
  5. "Xpe ,I boleh diet/exercise" : oh dear. It is a BIG LIE!! Trust me. Setiap hari dok ungkap ungkap ungkap..but hows the progress? SLOW.. or maybe hangat hangat tahi ayam saja.. ok with PREMIUM BEAUTIFUL, boleh burn up the calories more as it increase your metabolism rate. So you can have your ideal body shape without exercise and diet.Only discipline ourself by wearing it for 8hours/day dan jangan lupa minum 8 gelas air sehari.
  6. "I xkawen lagi/I'm not a mother yet" : dah gemuk baru terkial kial nak cari alternatif untuk kurus. jangan begitu. takmo takmo.. :p I yang kurus pun pakai sebab nak dptkan body curves yang mabelessss.. Hey, I should get my perfect body curves right before I'm getting married/pregnant supaya nanti my future husband berpuas hati dengan I dan akan bertambah sayang sayang sayang. (rujuk point 2) hahaha . Hey, did you know PREMIUM BEAUTIFUL also can improve your fertility...  :D
  7. "body I ok je..hubby pun xkisah" : yes dear, I know your husband mmg tak kesah. tapi dalam hatiiiii mesti dia nak tgk isteri yang cantik pandai jaga badan (especially woman yang dah pregnant dan badan tak turun turun) tell me.. lelaki mana yang tak mahu isteri cantik.INSIDE AND OUTSIDE.. lelaki mana yang tak kembang kuncup bila berjalan dengan isteri yang badan maintain walaupun anak 5!! Of course diorang akan kata tak kesah sbb mahu jaga hati. sayang bini babe.. But once, you are in shape again..then you will notice that he will be more into you.. :D
  8. "malas pakai sbb rimas and ketat sangat xleh bernafas" : kalau semua benda dalam dunia ni pun you MALAS. sampai bila bila pun la MALAS. nak bangun malam buat susu anak pun MALAS agaknya.. hiks.. NAK SERIBU DAYA.. TAK NAK BERIBU RIBU RIBU ALASAN 

Baca dengan minda dan perasaan yang terbuka. I'm here for helping you guys. Kamu yang tentukan keputusannya. Keputusan di tangan anda. :D and you know where you can find me 



love; ♥Munirah Abd♥

Day 25 : Who are you?

Assalamualaikum and Hi Guys;

Who am I?

I am Munirah Binti Abdullah

who is government servant ,

what else?

I am who I AM


yes this is MUNIRAH ABDULLAH which is how I look like :D






 love; ♥Munirah Abd♥

30 November 2011

Puisi Cinta Zahiril Buat Shera

Assalamualaikum and Hi Guys;

Aku pasti punya masalah tiap kali ingin menulis puisi buatmu.
Entah kenapa, kuasa cintamu lebih hebat dari kata-kata yang akan terkeluarkan.
Saat itu langsung aku setuju yang dirimu satu.
Dan hari ini kau telah menjadi isteriku.
Ampunkan aku kalau aku pernah berkasar, Ampunkan aku kalau aku pernah mengherdik,
Ampunkan aku kalau aku pernah menjerit, Ampunkan aku kalau aku pernah terpekik, melolong,
Isteriku, percayalah sebabnya ialah kasih dan cinta.
Akan ku jaga kau seperti ku jaga diriku sendiri, Memang hidup itu tidak pernah ada jaminan keselamatan,
Bahaya, ancaman di mana-mana. Tapi selagi kau dalam dakapanku,
Aku berjanji akan menjagamu. Setiap saat dan waktu,
Setiap siang dan malam, Setiap guruh dan hujan,
Setiap panas dan terik. Setiap nafasku.
Aku sering menadah telapak tangan dan memohon pada Tuhan agar kau, bukan sahaja menjadi isteriku tetapi menjadi isteri yang disayangi Allah Ta’ala.
Isteriku, Selamat datang ke hidupku,
Selamat menjadi isteriku, Selamat menjadi ibu pada anak-anakku kelak,
Selamat menjadi menantu ibu bapaku, Selamat menjadi adik dan kakak pada adik-beradikku.
Selamat menjadi keluargaku, Selamat menjadi pelengkap hidupku.
Selamat menjadi separuh dari aku

picture by Hafizatan.net 

Beautiful poem.. Hati perempuan mana yang xkan cair bila suami membacakan puisi ini. Bertuah Shera dapat suami pandai berkarya menulis puisi. :D




 love; ♥Munirah Abd♥

25 November 2011

Day 24 : A photo of something that means a lot to you.

Assalamualaikum and Hi Guys;


My family potrait is everything and means a lot to me 

 love; ♥Munirah Abd♥

24 November 2011

Day 23 : 15 facts about you.

Assalamualaikum and Hi Guys;


  1. Anak sulung
  2. Dulu programmer kini pensyarah
  3. Kampung nenek di Negeri Sembilan,rumah ummi ayah di Banting, dan saya menetap di Ipoh
  4. Tidak suka makan telur dan minum susu
  5. Ada 4 adik di bawah yang super cool and awesome
  6. Cintakan unique
  7. Suka programming sangat2x. Kalau dah mengadap coding sanggup tak tido! Sungguh! :D
  8. Antara tv dan laptop. I prefer laptop 
  9. Antara Blackberry and Iphone. hurmmm I want both please
  10. Pensetia Sejati. :p
  11. I suka shopping.. And now I suka gila online shop!!
  12. I penakut gila ngan ketinggian yang boleh menyebabkan nangis T____________T
  13. My first car is SAGA. and hope my second car would be VOLKSWAGEN BEETLE.. AMIN..
  14. obsessed with handbag,shoes and gadget.. woohooo :D
  15. I sayang Muhammad Hanif Abdul Nasir sangat sangat............ eh :p


love;
♥Munirah Abd♥

23 November 2011

Day 22 : A letter to someone who has hurt you recently.

Assalamualaikum and Hi Guys;

NO LETTER


Because there's no one hurt me recently.

THANK YOU


 love;
♥Munirah Abd♥

22 November 2011

Day 21 : A photo of something that makes you happy.

Assalamualaikum and Hi Guys;

I'm happy attend wedding.. weeeee..
Last saturday attend wedding my classmate masa kat UTeM.

Yeahhh Putri Nor Ashiqin finally wife to Khairul Azri!! Congratulations to both of you
To Azri:
Jaga Putri memolek. Sayangi dia seikhlas hati. Jangan sesekali sakiti hati dia.. Igt hati perempuan ni FRAGILE!!
Layan gambar yuk:

Sayang gambar di atas blur. Gara2x xsedar xpasang lense dengan betul nasib baik tak terjatuh. Excited punya pasal.. :D

Ni bunga apa? Cantikkkkkkkkkkkk

Makanan yang sedap. Yes ini makanan saya dan saya TAMAK!!

My UTeM's mates!!!

Oh bunga lagi.. I love semua flower yang ada masa kenduri di rumah Putri ni. :D

She is Nadia AKA Amoi AKA Shasha!!

Ini Nurul kawan sekelas BITS!!

Perlu perkenalkan lagi ker? hahhaha

Sara and Fida yang putih menggebu.. kulit mereka sgt flawless.. Jeles

group photo.. oh ada another Nadia yang bertudung putih tu

Meja beradab yg super awesome

Pengantin dan datang.. Cantik as always



This is Azizah with Rayyan "Gigs" anak Ain dan Ikhwan

yours truly :D I love my outfit that day. Its from Modish Mode House

from left, yours truly dengan tudung senget benget, Paan with her gf Syella, Razif also with her gf.. errrr nama lupa :( my bad

apa-apa pun I love wedding. My wedding? right after this. SOON.. hahahaha BINGGO!!!

love;
♥Munirah Abd♥