31 December 2011

The Conclusion of 2011

Assalamualaikum and Hi Guys;


Dah nak berakhir dah 2011 and today is the last day. Tomorrow kita akan menempuh 2012!! Phewww kejap je kannn masa berlalu. sunguh2x pantas dan tangkas.

and for the conclusion 2011 here I rangkumkan semua mengikut kategori.. :D


Family
Seperti biasa macam tahun2x yang lepas.  Kami family yang bahagia ceria gembira.Suka duka dalam family tu biasa la kan adat. Tapi yang paling tak boleh di lupakan adalah 1st vacation my family to Indonesia. Takkan lupa sampai bila2x. Sbb kami dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x vacation satu family. So kali ni vacation lain skit kita terbang nunnnnnnnnnnn ke seberang sana. Alhamdulillah. Syukur sangat. Lepas ni kalau dapat pergi vacation lagi mungkin akan bertambah ahlinya :D
my family with maksu's family and aunty

Work
My work as lecturer so far alhamdulillah. bulan demi bulan still trying so hard to adapt with my carrier. Walaupun pada hakikatnya I was not into it.Tapi rezeki Allah kan kita terima dan jalankan tanggungjawab dengan sempurna dan amanah. InsyaALLAh berkat la rezeki ku. AMIN.
menang KIK tempat ke 3 di PUO

By the way, selain dari tugas hakiki, I also berjinak2x dalam part time biz. Yups proudly said that I join MLM.But why I joined MLM. As I said in my previous entry I have do some research untuk biz ni. And I can say this biz can go further walaupun orang kat luar sana dok kata MLM ni gitu gini (oh before this I am one of them heheh) tapi dengan keyakinan usaha insyaALLAH.. xsalah kalau kita mencuba kan.. Plus HAI-O dah di iktiraf sbg syarikat yang beretika dan telah di sahkan kan accredited as HALAL by Syariah Advisory Council of SSM
my TEAM 

(remember I also do some photography biz walaupun xkencang mana but my partner still ONNN.. so do hire POPSCAPERS ok.. heheh)


Love
speechless.. hahahaa.. Alhamdulillah perhubungan kami hampir ke satu tahap yang semua pasangan impikan iaitu menjadi pasangan yang halal di sisi Allah. dan insyaALLAH it will happen on 2012. dan pada tahun 2011 kisah cinta kami di simpulkan dengan ikatan pertunangan yang tidak di jangka.. :D tunggu cerita cinta kami selanjutnya di tahun 2012 eceeeeeeeeeeeehhhhhhh


ummi,me and my future MIL ehemmmm ehemmm :D

Kesimpulannya syukurrrrrrrrrr sangat2x ke hadrat ilahi atas limpahan kurnianya masih lagi dapat menghirup udara yang segar di bumi Allah ini. Masih lagi di beri peluang untuk berbakti. Masih lagi banyak benda yang hendak di capai. Banyakkkkkkkkkkkkk lagi matlamat hidup nak kena penuhi. InsyaALLAh semua nya akan di usahakan lagi pada tahun 2012.  

Bertemu kita lagi di tahun 2012. insyaALLAH

me and Hanif 



 love; 
♥Munirah Abd♥