27 February 2011

24 February 2011

Lulus!!

Assalamualaikum and Hi Guys;


Alhamdulillah saya lulus interview  hari tu. dan kini berjawatan tetap. tapi belum sah :p

Bulan Bintan

Selamat Hari Lahir

Assalamualaikum & Hi guys;

Its Honey pumpkin birthday today!! yeahhh.. 
happy birthday si motokar kelisa,
moga panjang umor dan sentiasa di murahkan rezeki 
love you more and more la  :*

so sempena birthday si pumpkin. sila la tatap video xseberapa ini. heheh :p





kebanyakkan gambar2x di ambil dengan menggunakan tripod. kesian sungguh bukan. org lain upah photographer. tapi kami xde duit nak upah jadi buat la amik gambar sendiri syiok sendiri dengan gigih usung tripod ke hulur ke hilir... :p

hey its fun ok!! you guys shud try it too :D
Bulan Bintang

09 February 2011

Keinginan bukan keperluan

Salam;

Wanna decorate my diana f+ like above design sooooooooooo badly. 


Haih ini adalah keinginan dan bukannya keperluan. tetapi mahu sgt.Oh I have to control my "NAFSU" dlm membeli belah ini.I have to save money!! Wajib!!Oh anyone out there who are so generous, could u please give me some money so that I can decorate my diana f+ :p (Give not lend :P)




Bulan Bintang

03 February 2011

Gong Xi Fa Cai

Salam;


GONG XI FA CAI buat kawan2x chinese saya terutama masa sekolah menengah.
Time sekolah menengah memang ramai kawan chinese. Dan mereka adalah super awesome.
Dan ada juga yang super handsome!!! hahahhaah
Tidak di lupakan Gong Xi Fa Cai juga kepada kawan2x chinese zaman Universiti.
Hope you guys enjoy the celebration.
Ha yang dah kawen. Ang Paw lai lai laiiiiiii :p

{pic by mr google}

Pengguna celcom best la erk ada Celcom Great Sale. Sangat beruntung la korang. I jeles youuuuu O_o Maklumat lebih lanjut di sini 


love;
  Bulan Bintang

Mari Join ChurpChurp

Salam,

Pernah dgr kan ChurpChurp kan. So kalau pernah dgr jom la ikut sama bersama ku join ChurpChurp ChurpChurp ni boleh buat duit tauuu..
(hahaha aku kan cam mata duitan skit :P eleh cam korang x?? cett)
Kira macam buat duit sampingan la.
Ala just buat promotion utk iklan2x pastu post la kat dlm twitter ke facebook ke.
Senang dan mudah saja kan. :p

So ada usaha ada lah incomenya. xde usaha dok jejauh menung kasi air liur meleleh :p



Mari mari cuba join ChurpChurp dengan klik link di bawah ini.
ChurpChurp | Social Share » Invite friends to ChurpChurp today! (Preview)

love;
Bulan Bintang