03 February 2011

Mari Join ChurpChurp

Salam,

Pernah dgr kan ChurpChurp kan. So kalau pernah dgr jom la ikut sama bersama ku join ChurpChurp ChurpChurp ni boleh buat duit tauuu..
(hahaha aku kan cam mata duitan skit :P eleh cam korang x?? cett)
Kira macam buat duit sampingan la.
Ala just buat promotion utk iklan2x pastu post la kat dlm twitter ke facebook ke.
Senang dan mudah saja kan. :p

So ada usaha ada lah incomenya. xde usaha dok jejauh menung kasi air liur meleleh :p



Mari mari cuba join ChurpChurp dengan klik link di bawah ini.
ChurpChurp | Social Share » Invite friends to ChurpChurp today! (Preview)

love;
Bulan Bintang

1 comment:

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*