15 December 2011

Lain jadinya.........

Assalamualaikum and Hi Guys;

Supposed it was a "RISIK DAY" but suddenly turned out to be "ENGAGEMENT DAY"

erkk.. erkkk.. erkkk..


Hati berdebar debar untuk di risik. Tak tentu arah dah time ni..semua buat macam xkena.. uishh takut.. y takut.. first time nak jumpa parents Hanif!! Phewwww..


 Perbincangan serius yang seterusnya mengisytiharkan kami ni bertunang. erkkk..tunang??

 From left pakcik Arif (wakil my family),my man!! eh dah tukar.. My FIANCE.. (weird huh), Atok ( not his Atok actually,his uncle punya mertua..hurmm got it?), his Abah.
 My cousin and sister, Alang.. Thank you amikkan video walaupun tangan lenguh2x eh.. heheheh

His mother and nenek(wife atok tadi)


 My ummi,yours truly, and his mother..

fuhhhhhhhhhhhhh..Alhamdulillah majlis going smoothly even memula tu ada lah cam tersalah paham sedikit sampai mengakibatkan dan memutuskan keputusan yang kami berdua tak jangka sama sekali.. Ye la kami rancang lain. lain jadinya.. apa-apa je la asalkan semua selamat sahaja..Doakan kami ke STEP sterusnya yaa..

And now I'm proud to announce................................................................................



I'M ENGAGED to Muhammad Hanif Bin Abdul Nasir

happy happy happyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

xbyk pun gambar sbb benda semua mengejut.. memasing pun cam lupa.. hehehe
Thank you so much korang atas doa dan ucapan korang. Rasa sunguh sunguh terharu atas keprihtinan korang semua.. Sayang korang semua banyak2x laaaaaaaaaaaaaaaaa..... :D


love; ♥Munirah Abd♥