17 December 2011

Tahniah ERVINA & hubby

Assalamualaikum and hi guyssss

Ervina ni kawan masa sek rendah.. So dah lama sgtttttt kenal dia ni.. Lagipun since I duk Ipoh I jarang g wedding kekawan kat area Banting ni..huh bad sungguh.. So dah kebetulan ada kat banting ah molek benor la pergi wedding vina ni..

Anyway congratsss vina and hubby..

Moga perkahwinan kalian berkekalan hingga ke syurgaaaaaa... AMIN

Oh wedding ni I pergi ngan Raznina and Winda kawan sek men.. Kebetulan kenal dgn vina ni...luckily kalau tak I datang sorang je nok... Huhu ater kekawan sek ren macam semua dah kawen..siapa tak kawen lagi wahai kawan2x sek rendah..mari gimme 10!! Hehehhe






Love;
Munirah Abd


Published with Blogger-droid v2.0.2

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*