07 November 2012

Le Reception

Assalamualaikum and Hi Guys;


   
Thank you Jabbe. You did a very good job. Awesome man. 
Suka sbb semua orang cantik dan handsome dalam ni. :D

Nikah punya xupload. Ada try upload hari tu tapi manjang error. Xpela jadi la ni. Nak tgk hok nikah meh dtg rumah meh :D Oh lambat bukan salah Jabbe tapi salah kami sbb xde masa nak dtg p pick up. Kalau aku balik Banting Jabbe lak tak free busy ngan job. Akhirnya kena tunggu a day before raya Haji hari tu baru amik. comfirm time tu Jabbe takde job. kah kah kah

 love;
♥Munirah Abd♥