31 August 2012

#ootd #wiwtd for my raya :p

Assalamualaikum and Hi Guys;

Hahaha.. orang tunjuk What I wore today. I pun nak gak tunjuk. kah kah kah.. Mana leh kalah. Nak gak. dulu zaman muda remaja xde pesen pesen gini. dah nak masuk almost 3 series ni kemain lak anak muda remaja skang galok ye nak show opp baju apa yang di pakai. Ah ku yang REMAJA pun nak gak menjoin walaupun MALU. kah kah kah. Ok ini #ootd  #wiwtd cara Munirah ye.. hahhaha 

Outfit for raya pertama : 
Our baju from butik kat TESCO kat Alor Star tu. Apa ntah nama butik (apa ni nak bagi nama butik pun dah FAIL ada hati nak show show.hahahha dulik)
Shawl from kedai kat Alamanda. kedai Pakistan. Murah gila sehelai RM8!!
Accessories:  Rantai beli kat SayaSukalah and cincin gabok besar beli dekat Flea market the curve tu.



 Raya kedua : Shoot dalam kete je.. Lupa nak amik full outfit masa kat luar. Syiok sgt dpt makan kat umah acu ciah. So tops from ThePoplook. Tudung bawal from online shop ButikPinkku . I pakai skirt. skirt pun dari ThePoplook. Xnampak. kan.. Accessories from NameWhatYouWant



Raya ketiga di negeri sembilan. Berbalik kepada tradisional kita. Kurung cotton. Kain beli online dekat facebook. Apa tah nama kedai lupo. (again FAILFAIL!!) Shawl from Radiusite. I beli before nak kahwin. Beli terus kat butik Shah Alam. Puas hati ku. Asik online SOLD OUT je. Nasib baik masa tu ada lagi tinggal beberapa. So I rembat 2 tudung jenis Shasmeen Sakura ni. Accessories sama je. :P

Hahahah lagi shot dalam kete.  Baju and tudung from hantaran :D So dont asked me beli mana. (eceh cam ada org nak tanya. Kahkah kah Kahsian :(( )


Ya rabb. Again dalam kereta. Kah kah kah. Kan dah kabo orang lain tunjuk I pun heboh nak tunjuk. hahhahahahahaha.. well kata xnak kalah kan :p 
Tops from ThePoplook beli sekali dengan tops masa raya kedua. hahha ku yang tukang abiskan.. :P Shawl pasar malam. :p Accessories SayaSukalah

 Ha ThePoplook lagi.. Dress tu je dari ThePoplook. Tops macam ala-ala fish tail x fish tail tu dari Modish Mode House.  Accessories kalau nampak rantai tu dari  NameWhatYouWant :D Bawal tudung from ButikPinkku 

Ok tu je untuk raya ni. 

Banyak dari ThePoplook. Lantak la orang kata ramai yang dah kenal and berkemungkinan besar akan jumpa orang pakai baju sama dengan kita adalah sangat besar kan. Sebab dah terkenal. Ah pedulik la ada ku kesah yang penting baju depa ku selesa dan affordable. Xpe sapa yang terjumpa sama sama pakai baju sama tu. Nanti kita amik gambar sesama eh. Dress  ThePoplook je I ada dlm 8 pasang. Dress sahaja. Tops adalah dalam 4 helai. Cardigan dalam 2 helai. Skirt baru sehelai. (soon akan tambah) hahahha.. :p (hahaha poyos Munirah ni :p )

Ok

Bye

 love; ♥Munirah Abd♥