29 August 2012

Menulis

Assalamualaikum and Hi Guys; 

Lama dah xmenulis dalam blog ni. Last tulis masa sebelum nak cuti raya hari tu. Ah rindu kut nak macam dulu dulu update sehari 2 3 updates. Tak pun sehari sekali update. Busuk busuk pun seminggu ada 3-4 updates.

Kesibukkan bekerja as pensyarah macam membataskan nak update banyak2x. Tapi xpe akan ku cuba lepas ni.Kita akan mulakan dengan cerita Raya sebagai Isteri. Ewahhh takde la cerita sgt pun.Tepek tepek gambo je yang banyak nanti. :p


Tapi tu tunggu malam kang ye. Skang nak g kelas. 

Ok Bye

 love;
♥Munirah Abd♥

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*