02 October 2012

Movie : Bait

Assalamualaikum and Hi Guys;


Lama dah tak tgk wayang. So we decided tgk wayang hari tu ( 2 weeks ago kut. kah kah kah.  :p ) I choose tgk citer BAIT!! First time dgr promo dkt dlm radio terus cecepat call Honey Husband  ajak tgk wayang citer BAIT ni.



Citer ni BEST and banyak part terkejut terkejut. Bagi siapa yang sakit jantung NOT RECOMMENDED la yer. Aku yang tgk citer with Honey Husband pun siap pinjam lengan dia gigit2x package ngan tarik tarik baju dia lagi. Haha. Nasib baik dia redho je. 

Actually citer ni pasal jerung. Jerung yang mengganas selepas Tsunami. Boleh plak tu 2 ekor shark yang terlepas lak tu. Over betul. Tapi serious SCARY gak ar. Tapi BEST. haha. (2x kali aku mention BEST maknanya BEST :P)


green
keh keh keh. skang ni macam trend semua org "sawan cermin" saya punggggg :P cam seronok lak jadi "sawan cermin" ni kan.. haha cam poyo pun ada. :p (poyo-poyo pun sukerrrrrrrrr :D biaq p la pakai  xbranded mana pun asalkan nampak cam "poyo" haha.. ah pakai branded poyo, xpakai branded pun poyo sbbnya hanya satu iaitu "SAWAN CERMIN")

 love;
♥Munirah Abd♥

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*