04 October 2012

Constructor vs Construction

Assalamualaikum and Hi Guys;

Dalam lab Java. discussion with student the different between Method and Constructor


Me : So, programme XYZ guna apa?

Student : Constructionnnnnnnn

Me : Errrr..... WHAT????????

Haha.. students aku ni suka betul bikin lawak yang tak berapa antarabangsa.
Urgh.. Padahal before enter the lab session, aku membebel pasal Constructor ni almost 2 hours. haih

Differents Constructor and Construction.

Alhamdulillah semester ni dapat mengajar Java untuk satu kelas. Dah lamaaaaaaaaaaaa sgt mengidam ngan java ni. Lama sangat dah tinggal. Kalau lagi lama tinggal banyak la agaknya ilmu java yang gila best ni hilang sedikit demi sedikit. Ah rinduuuuuuuuuu nak main main ngan JAVA 

 love;
♥Munirah Abd♥

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*