18 January 2009

Lagu Best Bagi Anda??

salam ahad!!!!
kawan2x semua..
aku nak tau lah lagu apa yg korunk suka dgr erk???
lagu2x terkini ker??
sbb aku nak download lagu lah..
tp xtau nak download lagu apa..
aku dah bosan dgn lagu2x dlm mp3 aku ni!!!
mp3 aku byk soundtrack movie..
ada tak lagu yg best2x..yg korunk selalu dgr lah..
n nak share bagi aku dgr..
tinggalkan tajuk lagu n artis nya eh...
kasi link nak downlad pun ok gak..
nnti aku download!!
tp jgn lah kasi lagu heavy matel or rock2x yg sakitkan telinga..:music1:
kang pecah gak gegendang telinga aku ni!!!
eh lagu korea or lagu jepun pun xpe..
guaa layannnnnnnnnnn..hehehhe:thumbsup:


ini akan di jadikan sebagai stickey mode..
new entry kat bwh..

mood::mHihi:
Munirah Abd's Facebook profile