10 January 2009

My Emoticons

jika anda prihatin..anda akan perasan akan kewujudan my emoticons kat sblh tu..
lama dah nak wat camni..sbb ramai gak yg msg tanya pasal nak emot kan..
hah letak je kat tepi sng..sesapa pun leh amik!!!

if ada yg nak request emoticon pun boleh je..
asalkan korunk bagi url emot2x korunk tu..
nnti aku watkan..hehehe..
tp tgk tahap kebusyan aku lah ye..
sbb aku akan buat dlm hujung minggu je..
if hujung minggu busy..so akan delay lah emot2x itu..
tapi akan cuba sedaya upaya utk menyiapkan request2x tersebut..

SEKIAN TERIMA KASIH..:thumbsup:

mood::mNgumpat:
Munirah Abd's Facebook profile