10 January 2009

My Emoticons

jika anda prihatin..anda akan perasan akan kewujudan my emoticons kat sblh tu..
lama dah nak wat camni..sbb ramai gak yg msg tanya pasal nak emot kan..
hah letak je kat tepi sng..sesapa pun leh amik!!!

if ada yg nak request emoticon pun boleh je..
asalkan korunk bagi url emot2x korunk tu..
nnti aku watkan..hehehe..
tp tgk tahap kebusyan aku lah ye..
sbb aku akan buat dlm hujung minggu je..
if hujung minggu busy..so akan delay lah emot2x itu..
tapi akan cuba sedaya upaya utk menyiapkan request2x tersebut..

SEKIAN TERIMA KASIH..:thumbsup:

mood::mNgumpat:
Munirah Abd's Facebook profile

4 comments:

  1. Waa..tq2.akk suka emot ni..nti apa2 akk request ye..cayang adik akk..:)

    ReplyDelete
  2. ko perasan tak, aku dah cilok icon2 ko tu,ekekeke

    ReplyDelete
  3. yea!! besh...besh... tenkiu yang...

    ReplyDelete
  4. akak pun suka main emoticon nih
    comel2 kan..

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥

    *********************************

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*