14 January 2009

2008 Cute's 3logger Award

Photobucket

ini award dtg dari B.Alang & Kakak Mama Mya..
terima award ni kena ada syarat...syarat2x tersebut adalah seperti di bawah:-

Peraturan untuk menerima award ini ialah:
1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

B.Alang ni suami kepada kakak BM..husband n wife blogger..
sgt lah bagus!! pernah jumpa..tp xtegur..sbb B.Alang masa ni agak busy..
ater jumpa masa kenduri adik ipar dia Kakak Ceera..
baca ttg fakta B.Alang kat blog dia..
sgt kagum sbb byk no 3 dlm hidup B.Alang dan Kakak BM
ok itu saja ttg B.Alang..nak tau lebih lanjut sila ke blog beliau!!!

Kakak Mama Mya ni sebenarnya super senior aku masa kat sekolah teknik..
time sekolah mmg tak kenal pun..kenal dlm blog ni ha..
Kakak Mama Mya pun ada slr..skang ni byk mama2x yg ada slr..
anak kakak mama mya ada lah comel..
sgt geram tgk pic gigit kaki dia...hehehehhe

err 10 fakta/hobi aku la erkk..
  1. suka tido
  2. suka men game
  3. suka blog
  4. liat bgn dari tido!!!
  5. suka kamera
  6. anak sulung
  7. cucu sulung
  8. xreti masak reti makan
  9. ketinggian agak rendang..
  10. jika kamera yg di kenali tuju ke muka harus senyum lebar!! jika xkenal tutop muka!!

kena bagi kat 6 org lain pulakkan..

  1. Kakak AnaTahir
  2. Pa'a SMTMS
  3. Kak Mayang Sari
  4. Hanif Chenta(hahaha..dah lama i tak tag u kan!!!)
  5. Azizah
  6. Shepha


mood::mKipas:
Munirah Abd's Facebook profile

1 comment:

  1. nnt la i jwb tag tu k.. hehe.. adik u bg tag pn i xjwb lg..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*