12 January 2009

the fans

Photobucket

Photobucket
fokus kepada penyokong denmark..

Photobucket

Photobucket
korunk kalau pernah tgk live badminton mesti perasan lah akan kewujudan pakcik ni!!
tersgt big fans badminton dari dulu sampai skang!!
dimana sahaja Malaysia lawan pakcik ni pasti ada!!!

Photobucket
hahaha perasan x 'pompuan' tu..semangat giler bila indon main!!!
bila indon abis main dia blah...aku igt dah balik..
tp tang Chong wei main dia ada balik...g makan kut masa kuar tu..
tp dia ni pun mmg semangat arr time bagi sokongan!!!

Photobucket
siap kompang2x..hmmmm ni team penyokong kuat Malaysia..
masa main kompang ni kan..ada satu kompang yg pecah..gila ganas pakcik tu ketuk..hiksss
diorng ni ada blog gak..sbb aku mcm terdengar diorang ckp pasal blog..
tp xpasti la url apa..n diorang ada gak tarik new member join team penyokong ni!!
hanif n usin xjoin pun..alasannya..kalau dah balik utara kang dah payah dah nak mai tgk!!


Photobucket
hah adik ni aku rase bakal pengganti pakcik tu!!
bila dia shout 'Malaysia' je..semua sahut 'Boleh'
bagus arr dik!!! teruskan sokongan padu mu itu!!!

Photobucket
igt org besar je tgk badminton...see baby pun pandai tgk!!
kemain khusyuk!!

Photobucket
ini merupakan kertas cheer utk pasukan Malaysia..

to be cont'd tomorrow ye..
mood:


Munirah Abd's Facebook profile