29 January 2009

Klinik Pergigian Nor

asyk entry tuts je kan..
apa lah agaknya life story aku yg xbrapa best bagi korang..
tapi bagi aku, my life tatap BEST!!!!

kali ni entry lain dari yg lain
entry nak citer pasal life jugak..
based on gambar juga..
cuma gambar dah di satukan n ada letak no kat gambar tu..
pernah ada org buat ke sebelum ni??
im not sure..hehehhe..ade kut kan yg penah buat..
cuma aku je xperasan..


Photobucket

  1. destinasi petang semalam yg pertama adalah ke klinik gigi..kesini adalah utk scaling gigi aku ni ha..dkt banting sahaja klinik gigi ni..oh klinik ni bukan tpt aku buat braces ye..buat braces kat klinik klang..n klinik itu adalah klinik goverment..klinik pergigian nor ini adalah klinik swasta
  2. oh itu alang saya..begitu ralit membaca buku..dia mmg ulat buku pun..budak NERD dlm family!!!sbb power spek dia pun tebal!!
  3. umi dan adik..umi juga pencinta buku..lihat di tangan adik juga ada buku..ye keluarga kami pencinta buku..ala semua keluarga pun pencinta buku juga kan....
  4. aku dan alang..see alang masih ralit dgn buku..aku!! mcm biasa nampak kamera harus senyum lebarrrrrrr..buku utk aku?? aku neves nak buat scaling ni..so aku xmo pegang buku..xde mood nak baca..siyes between scaling ngan tight kan braces..aku lagi prefer tight kan braces..sbb scaling ni ngilu arr gigi aku..tp tightkan braces lak bila dah selesai tight gigi lak sengal..huhhuhu
  5. ibu dan anak yg masih lagi khusyuk..oh tersgt lah ramai org di dalam klinik ini..nampak cam xde org kan kat tpt kami duduk..kat tpt duduk bah lain tu penuh dgn org yg tunggu turn..

alhamdulillah selamat scaling gigi..hehehhe..:ascii:
next destination..shopping???

mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile

4 comments:

  1. bila syg g dentist? i xtau pn.. erm..so cmne lpas jmpa dentist, ok x?

    ReplyDelete
  2. mun: ok la bang, sakit sikit je, abg jangan risau tau, sayang ok je.

    wakilkan mun,wakakakakaa

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah seb baek gigi akk nih tak bermslh...ade gak niat kat ati nak buat scaling nih...tp tgk hubby nye gusi berdarah2 trus....takut nak buat....

    p/s : *ihik* akk nih mmg penakut darah...wahhh...scary

    ReplyDelete
  4. murah x pasang kalu atas je

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*