20 January 2009

Danial & Udin Birthday

Photobucket

Photobucket
makanan dan cake utk majlis yg sederhana..
maksu planning agak mengejut..
maksu penah mention nak buat majlis ni on February..
buat sekali ngan adik diorang Redha..
ntah napa last minutes changes..
xpela..xkesah..yg penting Best!!


Photobucket
ini lah suasana majlis tersebut..
ada hal yg terjadi sebelum majlis ni..
boleh lak si Danial tetiba sentap xmau sambut birthday ngan Udin..:ascii:
sian Udin majuk membawa diri...

Photobucket
Danial dia sentap kejap je..
see dah berpelukkan ngan adik dia Udin..
memula salam minta maaf..then Danial hug Udin..
sooooo sweettttt

Photobucket
time makan2x ni best..
tiba2x Danial sound.."xde hadiah ker?"
again..sentap..!!! :ascii:
hahaha..dah ibu ko buat planning last minute..
semua org xsempat beli hadiah..
tp auntie belikan meja kecik utk Danial
(auntie igtkan hanya birthday Danial je..sbb tu beli 1 present)
dah dpt hadiah dari auntie boleh plak ckp.."xde hadiah lain ker?"
wahhhhhh..ko demand ye Danial..hahahaha
rupanya ibu dia dah belikan meja kecik utk diorang..hahahhaha
tp Udin rileks jeee..dia sempoiii..ater Mat Selamba..so selamba je la..
maksu & paksu mmg dah jangka dah si Danial ni pasti tanya hadiah kut..
tu yg maksu siap2x belikan hadiah utk mereka..

Photobucket
ini adalah suasana majlis yg sgt sempoi..:ascii:

Photobucket
korang dah kenal Udin kan..
Udin kan my favourite cousin..
time majlis ni agak susahhh nak amik gambar dia..
asik berlariiiiiiiiiiiii je kojenya..
xkuasa la akak ko ni nak mengejar...
oh di dalam gambar itu adalah maktam aku yg rock!!...
kenapa rock?? sbb kat tadika anak murid dia panggil teacher Rock!!

Photobucket
kami yg BEST..hhahahhaa..
walawehhh muka aku nampak tembam laaaaaaaaa..:ascii:

*dah besar dah anak2x maksu.. Danial 7thn..Udin 6thn..Redha pn dah besarn makin garang..cepatnya tol masa berjalannnnnnnnnnnnnn kan...

*Danial n Udin..hadiah dari kakak postponed dulu ye..hiksss


mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile