08 January 2009

Melty Kiss


hikss..makanan lagi..
hahahha...hampooooooooooonn..
xpe la...asalkan ado kan..hehehe
xde ni coklat melty kiss ni dari Hong Kong..
officemate yg duk sblh aku ni ha yg bagi..
baru balik bercuti kat sana??
halal ke x arr???
aku idak lah tanya dia kan..
tp aku sebat gak makan!!
sedappppppppppppppppp!!! mmg melty!!! hehhehehe..

tp halal ke tidak??? errrrrrrrrrrrrrr...
ish dah masuk perut baru nak persoalkan...
aku yakin HALAL!!!@doa xelokkan kalau was2x..baik YAKIN!!!

aku ni mmg camni tao..
suka xtgk halal ke idak!!!
tu kalau bab makanan la...tp kalau dah terang2x tulis besar2x XHALAL..
idak la aku bebal nak p makan gak!!
ni kalau makanan yg berkonsepkan candy!!!
aku mmg jarang lah nak check isi kandungan candy tu...

tu kesah aku bila ngan makanan laaa..
kalau beli brg plak..lain citernya...
aku sgt suka xtest ke check2x ke kan..main beliiii je...
mcm kes minggu lepas..
aku kemain tau g kedai nak beli earphone..
siap bawak mp3 nak test tu..
last2x xtest pun..dlm kete baru terhegeh2x nak test..
pastu apa agi kena marah arr ngan ayah!!
hehehhe..xpe pastu ayah willing temankan g kedai tu balik mintak tukar..hikss

dah byk kali dah kejadian2x seperti tu berlaku..
aku ni mmg xjeran..(jeran=serik)

mood::mHihi:
Munirah Abd's Facebook profile