08 January 2009

Melty Kiss


hikss..makanan lagi..
hahahha...hampooooooooooonn..
xpe la...asalkan ado kan..hehehe
xde ni coklat melty kiss ni dari Hong Kong..
officemate yg duk sblh aku ni ha yg bagi..
baru balik bercuti kat sana??
halal ke x arr???
aku idak lah tanya dia kan..
tp aku sebat gak makan!!
sedappppppppppppppppp!!! mmg melty!!! hehhehehe..

tp halal ke tidak??? errrrrrrrrrrrrrr...
ish dah masuk perut baru nak persoalkan...
aku yakin HALAL!!!@doa xelokkan kalau was2x..baik YAKIN!!!

aku ni mmg camni tao..
suka xtgk halal ke idak!!!
tu kalau bab makanan la...tp kalau dah terang2x tulis besar2x XHALAL..
idak la aku bebal nak p makan gak!!
ni kalau makanan yg berkonsepkan candy!!!
aku mmg jarang lah nak check isi kandungan candy tu...

tu kesah aku bila ngan makanan laaa..
kalau beli brg plak..lain citernya...
aku sgt suka xtest ke check2x ke kan..main beliiii je...
mcm kes minggu lepas..
aku kemain tau g kedai nak beli earphone..
siap bawak mp3 nak test tu..
last2x xtest pun..dlm kete baru terhegeh2x nak test..
pastu apa agi kena marah arr ngan ayah!!
hehehhe..xpe pastu ayah willing temankan g kedai tu balik mintak tukar..hikss

dah byk kali dah kejadian2x seperti tu berlaku..
aku ni mmg xjeran..(jeran=serik)

mood::mHihi:
Munirah Abd's Facebook profile

5 comments:

  1. erm..syg mmg cmtu.. never even care.. len kali kna hati2 k.. check dlu utk kpastian.. psal candy tu, klau dah mkn xpe la sbb xtau.. tp pasni klau nk mkn check dlu tau..

    ReplyDelete
  2. kite insan berbeza, kalau aku, beli apa pun, aku baca kandungannye, bukan nak tau halal ke tak je, nak tau dia buat guna apa, apa tarikh luput dia.
    nak wat camne, suka amik tau, kalau begi gajet plak, balik terus khatam kan manualnya.
    heheh.kalau nampak benda pelik2, atau ade teknolgi, terus je sambar,haha, tapi takde la mahal2

    ReplyDelete
  3. weii hati2 tah2 ade melamin hihihihi

    ReplyDelete
  4. hanif: nnti ada jdh ngan u..u la tlg checkkan.. :P

    fazrin:yeah betul sambar apa saja gadjet yg pelik

    didi: ahh ko..suka tau nak takutkan aku

    ReplyDelete
  5. hehehe..... cam srupe... jek...kite yang...

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*