23 January 2009

Kakak & Adik Conversation


Peringatan sebelum apa-apa aku nak mention ni BUKAN conversation aku ngan adik aku..ini adalah YM conversation main2x oleh officemate aku..diorang ni tgh xde keje la tu..hikssss



adik(16:20): akak ayah panggil balik
kakak(16:21): ckp kat ayah kakak kawin lari ngn kaer
adik(16:22): huhuhu
adik(16:22): okla
adik(16:22): nanti adik bagitau ayah yerr
adik(16:22): nanti adik ak mewarisi syarikat ayah
adik(16:22): huhuhuhu
adik(16:22): adik akan jadi kayo
adik(16:22): adik kayo
kakak(16:22): akak x kisah
kakak(16:22): janji akak bahagia
kakak(16:22):
adik(16:23): huhuhu
adik(16:23): adik pun nk lari gak l
adik(16:23): nk g kawen ngan kim hyun joong
kakak(16:23): jgn dik
kakak(16:23): akak dengar dia dh kawin
adik(16:23): tak kira la
kakak(16:23): ngn hwang boo ke sapa ntah nama dia
adik(16:23): yang penting adik dapat
adik(16:24): huhuhu
kakak(16:24): x baik amik org pnya dik
kakak(16:24): jgn jd cm memey
kakak(16:24): akak x nk tggjwb nnti
adik(16:24): tu adik tak kisah kak
adik(16:24): yg penting adik dapat
adik(16:24): lagipuj itu kore bukan malaysia
adik(16:24): kak
adik(16:24): org tak kisah
adik(16:24): affair2 ni
kakak(16:25): suka hati adik la
kakak(16:25): akak dh nasihat
kakak(16:25): tp kalo tiba2
kakak(16:25): hyun joong ada org lain jgn salahkn dia tau
kakak(16:26): pastu kalo adik dh kawin ngn dia
kakak(16:26): n bwk jmpa akak
kakak(16:26): jgn nyesal
kakak(16:26): dia pnah bgtau akak yg dia sentiasa menunggu akak
kakak(16:26): akak kesian kat dia
kakak(16:26): adik jg dia elok2 tau
adik(16:26): huhuhu
kakak(16:26): utk akaka
adik(16:26): akak ni
adik(16:26): tak tau ke hyun jonng suka org kepong
adik(16:26): di tak suka ngan org kedah
adik(16:27): pasal die cakap
adik(16:27): mase kekcik dulu mak die bawak die main kat bendang kat kedah tu
adik(16:27): pastu die jatuh
adik(16:27): fobia
adik(16:27): huhuhu
kakak(16:27): dia ckp cmtu kat adik?
kakak(16:27): dia tipu tu
kakak(16:27): sb hati dia dh terluka
kakak(16:27): akak x leh terima dia
kakak(16:28): dia lmbt muncul dlm hidup akak
kakak(16:28): kaer muncul dlu
kakak(16:28): ckp kat ayah akak cinta mati ngn kaer
kakak(16:28): soh ayah jgn risau
kakak(16:29): setiap bulan akak blk
adik(16:29): abih camne ngan restauran ayah kak
adik(16:29): sape nk uruskan
kakak(16:29): adik take over la
adik(16:29): eh tak boleh kan
adik(16:29): adik nk ikut hyun jonng gi korea
adik(16:29): adik nk jd artis
adik(16:30): kami nk berganding bersama dalam filemm
adik(16:30): n bersatu dalam bidang nayanyia
kakak(16:30): ye ke dik
kakak(16:30): korea tu dh byk sgt artis
kakak(16:30): mcm cendawan
kakak(16:30): adik bkk bisnes ayah cwgn korea la cmtu
kakak(16:31): mesti ayah bangga
kakak(16:31): akak ngn kaer nk pusing dunia
kakak(16:31): honeymoon
adik(16:33): ermm
adik(16:33): ayah tak nak menyusahklan menantu pilihan die kak
adik(16:34): lagipun ayah kate adik ade bakat
adik(16:34): mcm2 bakat
adik(16:34): so ayah tak bagi adik sia2 kan bakat adik tu
adik(16:34): apatah lagi bersama suami tercinta kak
adik(16:34): ayah bangga ngan adik n abg hyun joong
adik(16:34): bbukan macam akak
adik(16:34): ayah panggil balik akk tak mo balik
kakak(16:36): akak bkn apa dik
kakak(16:36): ayah xnk adik rs kecik ati
kakak(16:36): 2 sb akak kne kuar dr umh
kakak(16:37): ni rahsia akak n ayah
kakak(16:37): tp adik kne tau gk
adik(16:37): tapi ayah panggil akak balik
kakak(16:37): ayah ada bg property dia kat akak
adik(16:37): ayah panggil die nk rotan akak\
adik(16:37): pasal takkawen nagn pilihan die
adik(16:37): pak mat belkang umah kite tu
adik(16:37): ala yang ade ladang lembu tu kak
kakak(16:37): ye la pilihan ayah hyn joong
adik(16:37): ayah nak akak mewarisi kandang2 lembu tu
kakak(16:38): bkn la dik
adik(16:38): ye
adik(16:38): abg hyun joong tuk adik
adik(16:38): akak nye pilihan ngan pak mat belakang umah tu
adik(16:38): yang anak 8 tu
adik(16:38): akak
kakak(16:38): 2 la rahsia yg ayah simpan smpai skng.dia xnk adik kecik ati.ayah nk sgt akak kawin ngn hyun joong
adik(16:38): ayah suh semayang
kakak(16:39): tp akak x blh dik
kakak(16:39): ye dik
kakak(16:39): jom


apa kata korang sambung ayat selepas jom tu..xkesah lah kakak yg ckp atau adik yg ckp..apa lak agaknya korang punya imagination kan..heheheh..sambung tau..macam best je kalau main sambung2x...

**adik n kakak dlm ni mmg agak fanatik ngan Kaer ngan Hyun Joong..:ascii:

mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile

8 comments:

  1. adik tu mmg tamak.smua nk.harta ayah la,hyun joong la pastu ada hati nk kaer plak.kesian kat kakak tu.apa la adik.

    p/s: kakmun..sapa adik tu?yg suka perasan tu ke?yg slalu kakmun cite psl officemate kakmun tu ke?

    ReplyDelete
  2. p a p a: hahahah adik itu adalah tuttttttttt..mmg tersgt perasan..suka ckp dia jelita..muahaha..xpe kasi can dia jelita

    ReplyDelete
  3. mayb adik tu ader alasan tersendiriri kot...die tertekan ngan ayah die kot pasal asyik suh akak balik je...tapi akak tu durhaka sgt...
    p/s:sape la akak durhaka tu

    ReplyDelete
  4. ak benci tul ngn "adik" tu..mengada2..gediks lak tu...kte kn hapuskn org mcm tu...huhu!

    ReplyDelete
  5. didi:akak durhaka?? abis adik yg gedik nak dok korea tu apa kes lak??

    ieza: hahaha..hapus kan 'adik' ...??? boleh ker hapus kan dia tu??

    ReplyDelete
  6. heheheh....kisah adik dan akak ghupe2 nyer.....

    a ah dik...saper la akak durhaka tu eh...


    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

    ReplyDelete
  7. hahahhaahha gelak guling guling baca nih....
    perbualan mcm nih mmg syiok untuk mengisi masa lapang :P

    ReplyDelete
  8. adik tu nape la xsedar2 diri lagi...dh ada lg 6 org adik pun msih nk suruh ayh pgil dia tu "ADIK"...perasan...dan la gedik..ada ati nk duk korEA...org korea tu sume putih...nnt terkejut org korea tgk dia y agak xberapa nk putih tu...hehehe...mmg malang tul hyun joong tu dpt dia...kpd akak, bykkn bersabar..adik tu mmg cmtu.dia tu ngade2..meh kita ramai2 boikot dia..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*