23 January 2009

Kakak & Adik Conversation


Peringatan sebelum apa-apa aku nak mention ni BUKAN conversation aku ngan adik aku..ini adalah YM conversation main2x oleh officemate aku..diorang ni tgh xde keje la tu..hikssss



adik(16:20): akak ayah panggil balik
kakak(16:21): ckp kat ayah kakak kawin lari ngn kaer
adik(16:22): huhuhu
adik(16:22): okla
adik(16:22): nanti adik bagitau ayah yerr
adik(16:22): nanti adik ak mewarisi syarikat ayah
adik(16:22): huhuhuhu
adik(16:22): adik akan jadi kayo
adik(16:22): adik kayo
kakak(16:22): akak x kisah
kakak(16:22): janji akak bahagia
kakak(16:22):
adik(16:23): huhuhu
adik(16:23): adik pun nk lari gak l
adik(16:23): nk g kawen ngan kim hyun joong
kakak(16:23): jgn dik
kakak(16:23): akak dengar dia dh kawin
adik(16:23): tak kira la
kakak(16:23): ngn hwang boo ke sapa ntah nama dia
adik(16:23): yang penting adik dapat
adik(16:24): huhuhu
kakak(16:24): x baik amik org pnya dik
kakak(16:24): jgn jd cm memey
kakak(16:24): akak x nk tggjwb nnti
adik(16:24): tu adik tak kisah kak
adik(16:24): yg penting adik dapat
adik(16:24): lagipuj itu kore bukan malaysia
adik(16:24): kak
adik(16:24): org tak kisah
adik(16:24): affair2 ni
kakak(16:25): suka hati adik la
kakak(16:25): akak dh nasihat
kakak(16:25): tp kalo tiba2
kakak(16:25): hyun joong ada org lain jgn salahkn dia tau
kakak(16:26): pastu kalo adik dh kawin ngn dia
kakak(16:26): n bwk jmpa akak
kakak(16:26): jgn nyesal
kakak(16:26): dia pnah bgtau akak yg dia sentiasa menunggu akak
kakak(16:26): akak kesian kat dia
kakak(16:26): adik jg dia elok2 tau
adik(16:26): huhuhu
kakak(16:26): utk akaka
adik(16:26): akak ni
adik(16:26): tak tau ke hyun jonng suka org kepong
adik(16:26): di tak suka ngan org kedah
adik(16:27): pasal die cakap
adik(16:27): mase kekcik dulu mak die bawak die main kat bendang kat kedah tu
adik(16:27): pastu die jatuh
adik(16:27): fobia
adik(16:27): huhuhu
kakak(16:27): dia ckp cmtu kat adik?
kakak(16:27): dia tipu tu
kakak(16:27): sb hati dia dh terluka
kakak(16:27): akak x leh terima dia
kakak(16:28): dia lmbt muncul dlm hidup akak
kakak(16:28): kaer muncul dlu
kakak(16:28): ckp kat ayah akak cinta mati ngn kaer
kakak(16:28): soh ayah jgn risau
kakak(16:29): setiap bulan akak blk
adik(16:29): abih camne ngan restauran ayah kak
adik(16:29): sape nk uruskan
kakak(16:29): adik take over la
adik(16:29): eh tak boleh kan
adik(16:29): adik nk ikut hyun jonng gi korea
adik(16:29): adik nk jd artis
adik(16:30): kami nk berganding bersama dalam filemm
adik(16:30): n bersatu dalam bidang nayanyia
kakak(16:30): ye ke dik
kakak(16:30): korea tu dh byk sgt artis
kakak(16:30): mcm cendawan
kakak(16:30): adik bkk bisnes ayah cwgn korea la cmtu
kakak(16:31): mesti ayah bangga
kakak(16:31): akak ngn kaer nk pusing dunia
kakak(16:31): honeymoon
adik(16:33): ermm
adik(16:33): ayah tak nak menyusahklan menantu pilihan die kak
adik(16:34): lagipun ayah kate adik ade bakat
adik(16:34): mcm2 bakat
adik(16:34): so ayah tak bagi adik sia2 kan bakat adik tu
adik(16:34): apatah lagi bersama suami tercinta kak
adik(16:34): ayah bangga ngan adik n abg hyun joong
adik(16:34): bbukan macam akak
adik(16:34): ayah panggil balik akk tak mo balik
kakak(16:36): akak bkn apa dik
kakak(16:36): ayah xnk adik rs kecik ati
kakak(16:36): 2 sb akak kne kuar dr umh
kakak(16:37): ni rahsia akak n ayah
kakak(16:37): tp adik kne tau gk
adik(16:37): tapi ayah panggil akak balik
kakak(16:37): ayah ada bg property dia kat akak
adik(16:37): ayah panggil die nk rotan akak\
adik(16:37): pasal takkawen nagn pilihan die
adik(16:37): pak mat belkang umah kite tu
adik(16:37): ala yang ade ladang lembu tu kak
kakak(16:37): ye la pilihan ayah hyn joong
adik(16:37): ayah nak akak mewarisi kandang2 lembu tu
kakak(16:38): bkn la dik
adik(16:38): ye
adik(16:38): abg hyun joong tuk adik
adik(16:38): akak nye pilihan ngan pak mat belakang umah tu
adik(16:38): yang anak 8 tu
adik(16:38): akak
kakak(16:38): 2 la rahsia yg ayah simpan smpai skng.dia xnk adik kecik ati.ayah nk sgt akak kawin ngn hyun joong
adik(16:38): ayah suh semayang
kakak(16:39): tp akak x blh dik
kakak(16:39): ye dik
kakak(16:39): jom


apa kata korang sambung ayat selepas jom tu..xkesah lah kakak yg ckp atau adik yg ckp..apa lak agaknya korang punya imagination kan..heheheh..sambung tau..macam best je kalau main sambung2x...

**adik n kakak dlm ni mmg agak fanatik ngan Kaer ngan Hyun Joong..:ascii:

mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile