05 January 2009

New Life Begin

my new life start today!!
whoooopp..aku akan stat kerojer di Dynafront System Bhd
penah dgr company ni??
hehehe..ni kan company tpt praktikal aku 6 bln lepas..
alhamdulillah aku di terima bekerja di sini..
even aku penah LI di sini..aku tetap menjalani proses probationary period for 6 mth!!!
erkk..procuder still procuder..nak xnak ikut je la..

position aku dulu as trainee..skang as Application Specialist..
harap2x dpt tempuh life baru ni dgn sabar n enjoy..
n really hope xde "pah2x bedah" dlm company ni..

ye lah kan dulu time trainee lain diorang layan kita..
ni as worker ntah camna la kan diorang treat aku!!

bukan aku sorang je tau yg bekerja kat sini..
Iffah also!!! wooohhooo..
Putri??? she have a lot commitment!!
maybe will join in February..or maybe not..
we just wait and see!!! heheheh:cool2:

Photobucket
mmm..selalu je happen benda ni kat setiap programmer!!!
sbb programmer pun manusia biasa xpenah nya betul..
aku pun penah je jadi mcm Bob tu..
tp harap2x dapat elakkan lah minor mistake mcm ni!! hehehhe

lepas ni aku hanya berkunjung blog korunk pada waktu malam..
hehehe kalau tpt duduk kat DFS lain clear..:computer1:
boleh lah aku jengah time boring2x..or time idea ilek..
blog kan sumber inspirasi ku..muahahaha..

*sumber gambar dari En.Google
mood::mRambut:
Munirah Abd's Facebook profile

7 comments:

  1. kt opis i pun ade kekosongan programmer.,

    ReplyDelete
  2. wahhh..diterima keje kat tmpt praktikal mun tuh yek..tahniah²

    jadik pekerja contoh yek..hehehe :)

    ReplyDelete
  3. kerja kena seronok, baru hasil kerja kite super power,wahahaha....soronok atau tidak, hak kite.

    ReplyDelete
  4. congrats! dah dpt kojo gak ko ek..mesti gaji masyuk..bila rasa2 yer nak blanja aku n Myra????

    ReplyDelete
  5. good luck n all the best syg on ur new life.. skang dah pkerja spnuh msa.. so keep up the good work.. i'll always support u.. muahhh.. :*

    ReplyDelete
  6. Erieq:laaaaa..awat xckp awal2x..hehehe

    Zie:erk contoh?? hehehe insyaALLAH

    fazrin:ye betul!!!

    myrahenana:ko blanja aku dulu :p

    Hanif:thanks dear...

    ReplyDelete
  7. sori, lmbt wish gd luck! :)
    apepon, keje leklok.. dpt bonus jgn lupe banjer. ahaks :p

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*