23 January 2009

Sandal

Photobucket
hahahah..boleh plak si zura ni salah pakai sandal time nak g solat..
gocoh sgt mu ni zura...hiksss
teringat aku kat Amoi aka Shasha aka Nadia

itu saja n3 kali ni..hehehehe:ascii:


mood::bunny1:
Munirah Abd's Facebook profile

8 comments:

  1. ermm budak ni mmg tak senonoh....tak tau la kenapa teruk tul perangai die ni malu je....nasib baik pak guard gatai tu tak tgk kalo tak sure die sukanye

    ReplyDelete
  2. pda pkiran ak la....dia ni msti org yg kuat pegangan agamanye..xsbar2 nk g solat tu..bgus bt bni..hihihii

    ReplyDelete
  3. dia sbnrnye x sabar tuk g solat...maklumlah sape suh solat nk dkt2 msk waktu asar...huhu

    ReplyDelete
  4. to iza comott:
    mne u thu dia solat kt2 asar?? xbaik la mn tduh2..ke u 1 ofis ngn dia? klu cmtu msti u pn sma gk kn..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..ade jgak insan2 yg manyokong N memahami saye..trima kasih..

    ReplyDelete
  6. hehhehhehe terinagt cerite awan dania....
    astaghfirullahalazimmmmm
    ape la yg di ingat nye tuh sampai salah pakai sandal tuh?

    ReplyDelete
  7. aku masa kat skolah dulu slalu salah pakai selipar...
    pelbagai jenis pelbagai rupa...hehehehehe
    sebelah hijau sebelah biru...


    kenangan indah dulu..
    hehehe
    :)

    ReplyDelete
  8. lelaki e2 dan azura tu ak rs adlh org yg sm yg bg komen kat cni..huhu!

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*