04 January 2009

College MCS

last friday adik register masuk short course kat college MCS
adik amik english course..
budak2x skang dah xheran nak amik computer course dah..
tp english course harus amik!!
untuk mantap english adik..
so course adik ni utk 4bln..
elok sgt lah tu..dari xde wat apa kat umah..
nnti dah dpt offer memana dah xleh nak g dah..
agipun dulu before alang g UiTM dia mmg register short course ni gak!!!

aku pun ada amik gak dulu..
hahah xnak ngalah bagi tau gak tu..
hikssss..kepada adik2x yg tgh tunggu SPM tu..
dari xde apa nak buat..elok lah amik2x short course ni..
persediaan utk ke Universiti..dari melepak xtentu pasal kan..
tp kalau dpt PLKN tu harus lah pegi kan..hehehehe
setakat ni belum lagi dari ahli keluarga aku yg kena g PLKN..
sepupu sepapat aku pun lum lagi terkena..

Photobucket
college MCS ni terletak di tengah2x pekan Banting..
sebelah ngan the STORE..atas kedai kain..
senang je nak carik..
ada gak course Diploma yg di tawarkan..

Photobucket
tgh tunggu org marketing utk entertain adik..

Photobucket
khusyuk woo adik isi borang..
sampai no phone umah di tulis di bahagian no phone office..hikss


Photobucket
adik sengal..hahahha..
x..x..adik baik... lalallala


pssstt..dulu before aku sambung degree..
kat college MCS ni lah tpt aku keje slama 6 bln..
jawatan aku kat sini as Technician..
masa adik daftar tu ada lah jumpa staff2x lama yg aku kenal..hehe
boss pun aku nampak..tp xtegur..sbb aku nampak dari cermin je..

mood::mJahat:
Munirah Abd's Facebook profile