06 November 2008

Secret Recipe

lunch time!!!
xtau nak makan kat mana ker??
terjah arr secret recipe!! hiksss:thumbsup:

i'm only using K750i SE for this shots of food
kesimpulannya..sayangi SE even dah ada lagi BEST!! hiksss

mood::mHihi:
Munirah Abd's Facebook profile

11 comments:

  1. fuyyoo.. ni mknn utk bape org ni? bnyk nye mknn.. erm..u bring ur gadget ke?

    ReplyDelete
  2. dah lama tak makan secret recipe!!

    owh chocolate banana

    ReplyDelete
  3. mcm best jer...tp...mmg best la kek2 nya tu...

    ReplyDelete
  4. ni ko makan sorang ke,huhu banyaknye ko makan, ko ade bela jin ke,hehehe

    ReplyDelete
  5. mana dtg jin plak ni?? klau mknn bnyk cmni xde nye dia nk mkn sorang2.. ni msti ada officemates dia skali.. i know her very well, she is not a girl yg mkn xigt dunia..

    ReplyDelete
  6. Vietnamese mee.. D.e.l.i.c.i.o.u.s~! ;)

    ReplyDelete
  7. semestinye awak harus tahu, sebab dia kekasih awak...hoitttt kekanan pusing!

    ReplyDelete
  8. kite pon snap gambo pakai SE jek yang...

    bile nak belanja akak nih...lalalala

    ReplyDelete
  9. aaa cukup2..jangan tarukkkk gambar food..jeless!!

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*