04 November 2008

Tadika Ceria Az-Zahrah

ahad minggu lepas aku ada buat keje amal skit
keje amal men'shoot' bdk2x Tadika Ceria Az-Zahrah!!
diorang ada hari bakat & anugerah..
so my maktam telah mengajak aku utk membuat keje amal sambil berhibur!!
siyes wei syok gile tgk budak2x tu punya show!!

mcm2x kerenah dan ragam..
n susah betul nak handle diorang..
salute arr kat teacher2x yg berjaya handle budak2x tu..
kalau aku dah................(paham2x je laaa...hiksss)@marah

ok njoy da picture k..
actually byk lagi gambar..
tp aku tempek yg ni dulu la ye..



ok..stop takat ni sat..
their performance nnti la ye..
tunggu je lah for the next entry..hehehhe:rockon!:
mood::mCamera:
Munirah Abd's Facebook profile

4 comments:

  1. wahhh..sgt cantek gmbar2 yg u amek.. ur skill dah mkin power.. hehehe.. i'm proud of u my dear.. erm..which one is ur maktam?

    ReplyDelete
  2. cantik ko edit mun, cuma gambar ke dua last tu, tak puas hati la, tak nampak muka anak makcik tu, adei..

    ReplyDelete
  3. hanif:my maktam tudung putih baju merah...teacher ROCKX!!!!

    fazrin:hikss..mmg saja je aku tutup..hehehe

    witty angel:aku pun nak masuk tadika balik...:(

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*