09 November 2008

Happy Birthday Putri!!

Dear Putri,
Happy Birthday..Happy Birthday..n Happy Birthday!!!@tepuktangan
Semoga hidup sentiasa di rahmati olehNYA..
Semoga panjang umor dah murah rezki..
Semoga menjadi anak yg soleh dan solehah..
Semoga penampilan terkini akan meningkatkan keyakinan kamoo..
Semoga apa yg di impikan akan menjadi kenyataan..
(especially impian kawin!! hikss..tp kan bagi la saya kawin dulu..hhehehe)
Semoga....semoga..semoga.. semoga apa lagi erk..dah byk sgt semoga ni..
hikss..last but not least..Jangan lupa saya jika dah berjaya nnti tau!!!
sayang kamu..kami semua sayang kamu..
(kami means kawan2x kamu arrr especially Azizah,Wani,Peng,Uyaya..)
igt kenangan kita waktu dolu-dolu ye!!!:cry4:

ini dia Putri si cantek manis..hey sudah berpunya..berani arr dekat..
nnti kena PANG!!!:hempuk:

oh ini :cake: "maya" dari saya mewakili rakan2x..hikssss...
mood::mKipas:
Munirah Abd's Facebook profile

8 comments:

  1. hepi besday putri... untung putri dpt besfren cam mun nih taw... *up sket tuk cik mun cayang kite nih* *ahaks*

    ReplyDelete
  2. wahhh kak mun terkejut saya...thank you so muchhh....saya tak dpt reply message kak mun sebab saya takder kredit...i have sumthing for u tomorro from me and iffah...thank u so muchh...saya memang takkan lupa memori di utem hahahha espercially d-3-5 and a-4-8(ni umah ngan ain sumer...)...besh giler kiter di utem....rindu giler nak masuk kelas balik...thank u kak mun thank you so much...semoga gembira tgk james bond...and jgn lupa round di flea market and makan di santai tau...take care hahahah cam karangan plak

    ReplyDelete
  3. >> happy birthday too to putri...:D

    ReplyDelete
  4. ye ke untung,,huwawawa kalau camtu hanif lagi untung..hehehehe

    ReplyDelete
  5. pu3 ku cayang..

    hepy besday dear!!huhu
    semoga panjang umor murah rezeki..
    nak baju yubiyu..hukhuk..jeles tak dapat pakai agi..hukhuk...

    ReplyDelete
  6. thank kak reena,thank you jeff,thank you sara...heheheh mmuahhxxxx nak azri hahahahahah

    ReplyDelete
  7. haha..azri dah berlayar!!tabahnyer kamoo nih pu3..teringin nak jadik amcam kamoo...huhu

    ReplyDelete
  8. a'ah arrrr chanteknyerrr pu3 Munnnnnn
    manis nak senyuman die..hehehe...

    happie blated buffday pu3 :)

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*