25 November 2008

dinner

:sick:aku dah mmg nak melepek je mlm tu..
n dah rase malas giler nak p..
tp memandangkan angah dah byrkan utk aku..
nak xnak g la kan..dia lak minta amik gambar..
hurmmm..xde makna la aku nak mengamik..
sampai2x tu ada lah aku amik beberapa keping..
pas duduk je dlm dewan aku dah rase...
pening+sejuk dewan+bising dewan..
aku rase mcm arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
actually ok je la dinner angah tu..
aku xmakan byk pun..xde selera..tp sifat tamak masih ada..
aku amik 2 ketul ayam..then xabis!!!! tamakkan!!!


di sebabkan aku yg melepek..
angah ambil alih tugas amik gambar..
aku siap2x set kan auto..
(actually time aku amik byk gak gambar xjadi..)
so gambar utk dinner angah ni..mmg lah xbyk!!!


Photobucket
ni shot yg aku amik..
time ni dah stat pening..arghhhhh

Photobucket

ni lak angah amik..yg ada pic angah tu aku lah yg amik..
mmm lelaki tu arr kekasih hati angah..
sian angah mlm tu..
dah arr akak dia dah melepek..
kekasih hati lak tetiba g toilet kuar je dr toilet terus balik g klinik..
sbb bintik2x merah naik bdn..
perasan x kat gambar tu pun dah nampak cam tanda2x merah sikit..
check punya check..keracunan makanan+demam..hamik ko sekali kena cucuk..
so Mazury xdpt join angah dinner..kesian kan angah..
angah mmg disappointed giler arr mlm tu..@sedih
tp dia redha sbb benda dah nak jadi kan...
tu yg dia pun xde mood nak amik gambar sgt..

hurmm muka ceria aku tu..muka ceria buat2x yeee...
xkan nak wat muka monyok plak..huduh gambar nnti..hikksss

Photobucket
ini Nurul cousin kami..
sian woo Nurul ni..at the same day Along oso convo kat Unitar!!
so camna tu?? Pakngah(adik ayah) n makngah attend convo Nurul..
Abg Ngah,Aiman,atok & maksu(sblh makngah) attend convo Along..
mmg dlm sejarah betul la..tp agak xbes arr sbb agak terkejar2x..

angah sindrome amik gambar mata pandang atas!!
dinner angah ni ada artis jemputan woo..
artis nasyid semestinya!!!
yg aku igt..In heart(betul ker??) ala yg akademi nasyid tu..
diorang ni kawan2x angah gak arrr...dah 1 kolej!!
Cici pun dari akademi nasyid..pastu ada agi arr beberapa group..
hikss aku bukan kenal sgt pun..
oh ada muadz juga..pun aku xkenal..tp angah kenal!!!
erk..teruknya aku!!!!
ok tamat kisah convo angah!!!
apa-apa pun sorry kat angah!!!
akak ko ni kurang kesihatan time ko convo!!
sorry ye...hiksss@sembah

mood::mSakit:
Munirah Abd's Facebook profile

6 comments:

  1. kira okla..ada gak gambar wat kenangan dr xde langsung..;)

    ReplyDelete
  2. Mun,semua gambo close up ke?x da gambo tgh mkn ke?gambo x menceritakan dinner.klu mun x cite,xtau ni gambo majlis apa.ok mun,semoga cepat sihat k.xpa lain kali leh cuba lg

    ReplyDelete
  3. semakin terror amik gambo.. bila nak jadi sifu akak nie hehehe

    ReplyDelete
  4. idayu: tu lah kan..nasib ado..

    fazrin: mmg nak amik...tp siyes aku dah melepek gile masa tu...xlarat nak buat apa dah..tu keje angah je tu...

    mama mya: belum terror lagi kak..hehehe

    ReplyDelete
  5. ambuii... Sib baik ada assistant photog.. hehe
    huhu byk gmbr dkat2 eh.. suka gmbr potrait ek.. :)

    ReplyDelete
  6. kak..tq yer coz sudi amik pic angah n friends..
    mmg aku redha jer la..dah tertulis hari bahagia aku mcm2 terjadi...mmm...sdey ar...

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*