21 November 2008

His view

remember the n3 yg my baby di bwk lari kejap oleh si dia!!
smalam aku dah dpt balik buah hati aku tu..
tp xsempat nak tgk pic yg dia amik..
after blk keje baru sempat nk tengok..
hiks byk gak arr yg dia amik..
aku tempek 2 keping je ye...
selebihnya biarlah di tepek kat blog dia..hehhehe


the hall..1st hall i think
(jgn tanya ni umah sapa ye..sila tanya Muhammad Hanif Abd Nasir)
ada mcm gambar dlm majalah impiana x?? ke anjung seri ker??

view from the house

others picture ke blog Muhammad Hanif k..
tu pun kalau dia dah update..hikss


mood::mWekk:
Munirah Abd's Facebook profile

10 comments:

  1. amb0i kak ira...ingatkan umah kak ira...

    kalau umah kak ira mama funky nak sergah skunx taw?....

    ReplyDelete
  2. mama funky: umah skunk xnak terjah ker???

    ReplyDelete
  3. so, how's my touch?? hehehe.. few more pics on my blog.. :P

    ReplyDelete
  4. Huhu.. kepelbagaian set kerusi sofa~! ;b

    ReplyDelete
  5. umah sapelah yg tantek sgt nih?? kagum gler...

    ReplyDelete
  6. hai kak Ira cayang!!!

    Sila buka page Mama Funky c0z kak Ira d Tag!!!!

    Keep In t0uch k???

    Mmmmuuuwaaahhh!!

    ReplyDelete
  7. gambar view tu gempak, kalau kasik touch HDR lagi gempak aku rase

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*