29 November 2008

Pic Tagged

tengah kepala ting tong nie kan....layan amik gambar sendiri cam release plak tension nyer tu....so...amacam....rerasa cam nak buat TAG arr benda nie.....i tak kira....so, sesapa yg kena tu WAJIB buat ok.....syarat2nya - korang snap ler mimik muka yg korang rasa korang boleh buat.....at least 8 ok.....kalu kurang x aci yerk ...........pastu korang tepek ler kat blog korang yerk...kita share sesama...he he he...yelah, asyik nengok muka cantik ayu jelita kan.......apa salahnyer sesekali sahut cabaran buat tag zana nie............idea giler tetiba datang....nasib lah erk sapa yg jadi mangsa tu.......he he he pastu....bila kerja rumah korang dah siap....turn korang plak tag ler lagi 5 org erk........he he he.. sila ler sahut cabaran yerk anak murid ku. kita tengok muka sapa yg paling cute he he he he.... mmmuuuaaa

hehehe tu copy dari kak mya..dia pun copy n paste dari tuan punya tag..
haha belasah je la...hiksss..
mmg saja je aku post n3 ni masa weekend..hahhahha
sbb weekend xramai org jengah blog aku..
hiksssss...mari2x kita layan tag bergambar ni..
xde maknanya aku jelita..aku edit jadikan collage je..
huduh..huduh...hehehhehe

Photobucket

Photobucket


aku kasi up 2 version ye..hehehhe
eeeeeeee..aku tgk pic2x ni..aku lak yg rase goli..bluweekkk..
eh xmo tag org len blh kan..
aci je la xyah tag..hahahhaha


mood::mCubit:
Munirah Abd's Facebook profile