12 November 2008

Baby Ammar

mesti korunk tertanya2x..anak sapa la ni kan??
actually ni anak salah seorang blogger yg aku jumpa masa ahad lepas..
tabah wei blogger ni bwk baby dia tgk wayang..
@sembahrespect arrr..hehhehe..ni baru di namakan ibu rock+mithali..
ye arr ibu nak enjoy2x..tatap di bawa si kecil bersama!!
bukan njoy sebarangan tau..tgk wayang lak tu..
tp ada gak si kecil ni merengek..
blogger yg tabah ni..sabar layan kerenah si kecil..
time aku ada anak nnti nak try arr wat camni..
(time bila agaknya aku ada anak kan..kahwin pun xlagi!! hikss)
nak tgk aku ni tabah ke xtabah??@fikir
nama blogger ni Yana..n nama baby dia....AMMAR comel..

mood::mThinking:
Munirah Abd's Facebook profile

3 comments:

  1. huhuhuhu..Zie klo dh beranak n bsuami nntikan..Zie pown nk mcm tuh gak ah...gi huha² tetap bw anak..awummm..hehe

    ReplyDelete
  2. erm..baby ni kan msa dlm cinema snyap je.. dkt2 nk abis bru dia bunyi2 ckit.. huhu.. cmne mama dia buat xtau la.. hehehe..

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*