19 November 2008

Tagged

another tag??!!
layan je la..
dis tagged come from dotblogspotdotkom
hehe wut a unique name!!
apa nama sebenar ko ni dik??
yg aku tau dia ni laki..tp adikkah dia??
hahahhaha
anyway kasi layan tag dari dotblogspotdotkom

Rules & Regulations :

#01; - Each player of this game starts off with 10 weird things/habits/little known facts about yourself.

#02; - People who get tagged need to write a blog of their own 10 weird things/habits/little known facts as well as state this rule clearly.

#03; - At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names.

#04; - No tags back!

mmm mcm penah buat tag ni??
hahah mmg penah buat arr..sila rujuk n3 ni dan ini
aci x kalau buat camni..hahaha
main refer2x...ye arr benda sama kan..

tp xpe la..aku add on sikit lagi fact ttg aku k

apa-apa hal letak pic aku dulu eh..hehhee..
pic dah lama nie..amik kat umah opah..
  1. between tv n pc/laptop aku lebih rela mengadap pc/laptop berjam2x rather than ngadap TV.. :computer1:
  2. aku akan MEROYAN..jika benda yg aku buat di halang oleh pihak tertentu.. so plz give me space to njoy wut i love to do!! kalau xMEROYAN pun aku akan bertindak di luar batasan..hahhaha..xde apa pun selalu merajuk je la..menngades aku ni!!
  3. aku x makan TELUR!!! x minum SUSU..:vomit:tp susu coklat yg dutch lady tu aku minum!!
  4. aku nak tido kena ada kain..can be describe as 'kain busuk' arr..tp xde arr busuk kain tu.. kelebihan 'kain busuk' ni ialah lap air liur yg keluar ketika tido!!@lapar wakakakka..huduh perangai aku..ala cam arr korunk xpenah kuar air liur time tido..ada tu lak tido mata terbukak..hehehe..so setiap org ada style tido memasing k!!!apa-apa pun just be urself la..
emmm..cukupla kan..
campur yg dulu punya..dah lebih dari 10 ni!!
so next tag..nak bagi pada
wahhh..kali ni punya tag aku tersgt baik hati utk memberi tag ni kepada mereka di atas..
kepada mereka yg di atas..jawab lah dengan seikhlas hati...hehhehe@sengihnampakgigi
mmm..ada next tag kena jwb agi nie..lalallala@siul
mood::mKenyang:
Munirah Abd's Facebook profile