02 November 2008

Cornflakes Pedas

yeahh ini lah dia cornflakes pedas!!
penah makan x??
mmm...aku ni 1st time makan ni!! sedap!!
macam mam kerepek pedas...hikss
dlm cornflakes ni siap ada ikan bilis n kacang..nyum...nyumm..

eh..cop2x ni bukan aku buat tau..
ni aku beli kat sorang blogger ..Kak MayangSari
smalam aku p ngamik kat lrt setiawangsa..
ater aku mana ada transport lagi maaa..
so harus gunakan public sebaik mungkin hikss..
aku batak wei..dapat2x je kan..
belum naik train lagi aku dah bukak dah...
terus ngap!!hahhaha...sedapppppppppppppppp!!!!:thumbsup:
pastu tunggu bas pun lama kan..aku ngap lagi..hahahha..
dah xdulik dah org keliling...

so kalau korunk pun nak try cornflakes pedas ni..
roger2x la kakak MayangSari..hiksss..
xsempat nak sap pic kak Mayangsari..sbb nampak dia cam nak cepat..
n aku pun mcm segan2x kambing..
hahahha hak tuih la Munirah Abd!!:laughing:

to:kakak mayangsari..
cornflakes akak sedap!!!
nnti dah abis nak order lagi boleh!!???
mood::mGelak:

Munirah Abd's Facebook profile

3 comments:

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*