29 November 2008

Rahsia Restaurant

kami makan di sini (termasuk kawan OT auntie n family)
hehehhe..kawan auntie yg belanja(juga seorang vendor utk hospital)
actually kawan auntie ni kira ada share la kat restaurant ni..
auntie ckp dah lama dah kwn dia ni ajak g sini..
so semalam berpeluang dinner kat restaurant ni..
jejak masuk je..wahhhhhhhh...tersgt lah romantik!!
tpt yg sangat bagus utk propose kawin!!! *hint..hint..:dinner:

mmm..xdpt propose kat sini pun xpe..KL tower restaurant berputar tu pun ok!!!
plus dgn gesekan biola skali..perghhhhhhhh romantiknya propose!!!

syg gile aku xbwk gedabak..suasana dia mmg romantic la wei..!!
sgt sesuai utk kaple2x..tp before g sini..harus duitnya di siapin yaaaaa!!!

Photobucket

see meja makan yg romantikkan..
hah menggagau ko nak makan..hehehe..
actually boleh je nampak makanan dlm pinggan..
aku makan ok je..xtercekik pun!!!!

makanan kat sini ok la..
aku paling suka dessert sago melaka with vanilla ice cream!!
perghhh..sedappp..tp aku xabis gak makan..sobab eh..dah kenyang!!
mula-mula makan appetizer(udang n sotong goreng tepung,popiya..n etc)
pastu main menu lak..ayam barbeque+nasi butter n herb+sayur..
kesimpulannya mlm tadi mmg kenyang..!!
n terima kasih kepada kwn auntie yg blanja kami makan!!!
next year panggil makan agi ehh!!!
makan kat restaurant baru kat Kajang yg ala-ala kopitiam tu plak eh!!@jelir

mood::mRambut:
Munirah Abd's Facebook profile

2 comments:

  1. w0ah!!! R0mantiknye!!!

    Wei kak Ira,,Anda d tag sekali lagi...

    ReplyDelete
  2. taknak blanje akk mkn kat sini ke?? *wink...wink*

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*