18 November 2008

Focus Point

ari tu temankan auntie g wat spec dia kat Focus Point Ampang Point..
auntie aku ni kan..tersgt lah hebat..5thn wei pakai spec xbertukar..!!@hah
tp worth it la kan...sbb buat kat Focus Point pun boleh thn gak arr regernya..
dlm auntie sebok2x try2x frame..aku pun gedik2x nak mene'try' gak..
aku pun dah lama xtukor frame baru..mmm frame aku masih elok agi..
so xperlu la nak tukar agi..agi pun awal thn hari tu aku dah tukar glasses..
plus lately aku dah jarang arr pakai spek..
sbb aku dah rase selesa ngan mata aku skang nie..
tp kalau pening kepala..@tensyennak xnak aku capai gak spek aku tu..

auntie amik brand armani..yg guess(gmbr kecik) pun lawa..
tp auntie kurang berkenan sbb halang pandangan tepi dia..
meaning auntie kurang selesa la bila pakai guess nie..
total frame+glasses+transition:RM1k++

hahaha..aku nak gak try..korunk rase kalau aku nak beli kan..
which one yg suitable utk aku..?? hehehe@ulatbuku

pssstt..kitorang dapat free gift ticket wayang arr..
so maybe dis sunday kami p TGV KLCC tgk wayang..
citer apa arr yg best skang ni??
auntie prefer malay movie...
(harus la ikut apa yg auntie prefer kan..hehehhe)

mood::mKanta:
Munirah Abd's Facebook profile

9 comments:

  1. yang bawah lagi ok kot rase nyer..means yang gambar kecik k..haha

    ReplyDelete
  2. hahaha.. i oso ckp yg bwah tu lbey ssuai dgn u.. my opinion sma dgn sarah..

    ReplyDelete
  3. emmhh amik dua2 hehehe.. x pandai lak nak bezakan seme cantik hiks

    ReplyDelete
  4. Amik yg kaler purple tu.. cantekkk...
    hehe..

    ReplyDelete
  5. cita selamat pagi cinta,kak mun...tgk la trailer dia kt you tube..cita ni cm sweet2..cm klaka2..cm sdey2 pun ada gak..cla tgk the making pon nanges..huuu...

    ReplyDelete
  6. yang bawah, atas tu cam nenek tua..uhuksss

    ReplyDelete
  7. yang gambar kecik.. sesuai sangat

    ReplyDelete
  8. to all:
    purple ker?? erkkkkkk...ok2x nnti nak cari frame purple laaa...hehehhe

    sheila:mmg tgh planning nak tgk citer tu..hehehe

    ReplyDelete
  9. saya suker yang purple tuh yang bwh...beli arr...

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*