18 November 2008

Focus Point

ari tu temankan auntie g wat spec dia kat Focus Point Ampang Point..
auntie aku ni kan..tersgt lah hebat..5thn wei pakai spec xbertukar..!!@hah
tp worth it la kan...sbb buat kat Focus Point pun boleh thn gak arr regernya..
dlm auntie sebok2x try2x frame..aku pun gedik2x nak mene'try' gak..
aku pun dah lama xtukor frame baru..mmm frame aku masih elok agi..
so xperlu la nak tukar agi..agi pun awal thn hari tu aku dah tukar glasses..
plus lately aku dah jarang arr pakai spek..
sbb aku dah rase selesa ngan mata aku skang nie..
tp kalau pening kepala..@tensyennak xnak aku capai gak spek aku tu..

auntie amik brand armani..yg guess(gmbr kecik) pun lawa..
tp auntie kurang berkenan sbb halang pandangan tepi dia..
meaning auntie kurang selesa la bila pakai guess nie..
total frame+glasses+transition:RM1k++

hahaha..aku nak gak try..korunk rase kalau aku nak beli kan..
which one yg suitable utk aku..?? hehehe@ulatbuku

pssstt..kitorang dapat free gift ticket wayang arr..
so maybe dis sunday kami p TGV KLCC tgk wayang..
citer apa arr yg best skang ni??
auntie prefer malay movie...
(harus la ikut apa yg auntie prefer kan..hehehhe)

mood::mKanta:
Munirah Abd's Facebook profile