25 November 2008

the night

seperti yg aku janjikan..
nak update citer pasal convo angah kan..
ok kita start pasal amik family portrait dulu..
suppose kitorang amik family portrait pada hari kejadian..
which is on saturday la..
tp last minute punya planning..@fikir
amik gak mlm sblm kejadian..
kedai gambar tu pun actually dah nak tutup dah..
ye arr dtg terjah dah pukul 9 lebih harus arr kedai dah nak tutup kan..
nasib baik apek hensem masih agi nak terima pelanggan..
duit maaa..xkan mau tolak..hehehe
aku xbwk pun si gedabak tu..sbb ayah kata xyah bwk..
tp rase nyesal xbwk..@ketuksbb kamera apek tu asik jem memanjang!!
baik guna kamera aku!! penat wooo senyum melebor!!@sengihnampakgigi
so gambar2x pada mlm kejadian yg ada kat aku adalah dari hp adik n aku!!
tp byk kat hp adik arr..so meh2x layan gambo..:thumbsup:


Photobucket
kami 3 beradik pompuan..hehe 4 beradik pompuan actually..
angah sibuk posing depan camera gedabak..
dia kan model of the night..


Photobucket
hikss..muhammad za'im adik bongsu kami!!
kami sayang dia!!! sbb dia boleh di harap!!
maksudnya boleh gak arr di suruh p kedai belikan top up!!!



Photobucket
yes..ini lah model of the night...
dia kata mulut dia dah nak tegang dok senyum je..
eleh mulut kami pun tegang gak..hiksss..
parent aku busy perhatikan apek hensem buat keje..

family portrait nan ado..
ada kat hp auntie..
kemalasan la nak amik..hehehe..halalkan aje ye..
nnti suh angah letak dlm blog dia arr..hiksss

seperti yg di sedia maklum
pada malam kejadian aku dah rase xsedap bdn..
so korunk boleh aspect lah apa yg berlaku pada hari kejadian..
tp aku gagahkan jua demi adik..
sblm ni ayah..time tu aku kecik agi..angah pun masih baby..
pastu time poli..aku gedik xmo p convo poli..hehhehe

ok2x..tunggu next entry k..

ontok2x yo la..xyah arr komplain gambar huduh..
ater kamera hp..quality dia gitu la..hehehe

mood::mHihi:
Munirah Abd's Facebook profile