14 November 2008

Atan

smalam aku tensi+down@marah
n smalam gak aku rase nak meroyan..
nasib baik lah ada si 'atan'
(atan bukan nama sebenar)

'atan' byk tlg aku smalam..
sampai keje dia pun dia xbuat..
hikss..bukan selalu aku minta tlg dia..

lagipun problem ni betul2x aku xtau maaa..
n oso ni 1st task aku buat crystal report..
dah arr susah..kalau hampir sama ngan papa ok je..
just shout "papa tlg saya!!!saya stuck!!"@sembah

nasib la ada 'atan' yg byk membantu..
tu pun dah abis office hour masih gak xdpt nak solve..
dlm kul 7.30pm gak arr dapat solve problem tu..
alhamdulillah..Thank u 'atan'!!! hehehhee

ini lah dia atan hensem+cute+comel..
terpaksa aku buat gambar dia camni..
nnt korunk terpikat kat dia!! hahhaha..
actually aku takot2x nak upload gambar dia..
sbb amik pun curik2x..hehe

"Didi..smalam masa aku deting ngan atan kat tpt dia kan..
aku nampak gambar dia ngan awek dia arr..

ko dah xde peluang arr nak kat si atan ni!!"
@sederhana


mood::mGuilty:
Munirah Abd's Facebook profile