14 November 2008

Atan

smalam aku tensi+down@marah
n smalam gak aku rase nak meroyan..
nasib baik lah ada si 'atan'
(atan bukan nama sebenar)

'atan' byk tlg aku smalam..
sampai keje dia pun dia xbuat..
hikss..bukan selalu aku minta tlg dia..

lagipun problem ni betul2x aku xtau maaa..
n oso ni 1st task aku buat crystal report..
dah arr susah..kalau hampir sama ngan papa ok je..
just shout "papa tlg saya!!!saya stuck!!"@sembah

nasib la ada 'atan' yg byk membantu..
tu pun dah abis office hour masih gak xdpt nak solve..
dlm kul 7.30pm gak arr dapat solve problem tu..
alhamdulillah..Thank u 'atan'!!! hehehhee

ini lah dia atan hensem+cute+comel..
terpaksa aku buat gambar dia camni..
nnt korunk terpikat kat dia!! hahhaha..
actually aku takot2x nak upload gambar dia..
sbb amik pun curik2x..hehe

"Didi..smalam masa aku deting ngan atan kat tpt dia kan..
aku nampak gambar dia ngan awek dia arr..

ko dah xde peluang arr nak kat si atan ni!!"
@sederhana


mood::mGuilty:
Munirah Abd's Facebook profile

6 comments:

  1. atan???!!
    hahahahahahahahahahahaha
    lain trus nama apek sorg nih
    kantoi amek gmbr dia.pdn muka didi
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. macam ak knl sape atan ni...hahaha! atan da ada awek..nsb r dd..

    -ieza-

    ReplyDelete
  3. sbb tensi keje ni gk le ym ku xdlyan.. nsib la sy ni mmahami..

    ReplyDelete
  4. biasa la, perempuan..silap2 ko kacau, ko yg kena..huhu

    ReplyDelete
  5. huh....ak ade gambar die dah tak kisah hehehe...leh wat tido memalam

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*