27 November 2008

Do you know?

111,111,111 x 111,111,111
=
12345678987654321

aku rase dah ramai kut yg tau..
xpe kita share2x kut ada yg xtau lagi ker..

kesimpulannya..mari kita cintakan MATEMATIK ye adik2x!!!:thumbsup:

utk kepastian jawapan
sila guna calculator ye..@sederhanan yg genius congak je dah boleh kut
hiks..comel calculator ni..dapat kat aku..selamat simpan utk tayangan..
xmboh guna!!@takbole
sumber gambar dari mr.google.


do you know ni konon2x ruangan baru dlm blog ni arr konon..
saja nak bagi tambah ilmu pengetahuan utk diri aku sendiri
dan harus la share2x ilmu yg ada kan..
asik citer pasal life aku je..mesti bosan!!!
so insyaALLAH dari semasa ke semasa akan update do you know ni
n sumber do you know ni insyaALLAH aku akan dapatkan dari sumber yg sah..
kalau korunk rase xsah n ada yg xbetul..harap dapat bagi teguran k!!:rockon!:
**kat blog ayah ada ruangan hadis..aku suka baca ruangan hadis dlm blog ayah..sedikit sebanyak bertambah ilmu dlm hadis.. hiksss


mood::mHihi:
Munirah Abd's Facebook profile

9 comments:

  1. uiksss.. ni nk iklan cite ttg nombor or ttg kalkulator???

    ReplyDelete
  2. c0mey + nice tul calculat0r ni...

    Ermmmm....nak jawab ke kak ira n0mb0r kt atas 2??

    Jap eh,,nak cari calculat0r ajaib dulu...hehehe...

    ReplyDelete
  3. hanif:both :)

    mama funky: eh xyah kira..hehe dah bg jawapan dah..hehehh

    ReplyDelete
  4. wah, lepas ni kak mun leh bukak kelas math la.

    haha!

    ReplyDelete
  5. hehehe.. belajor matematik lak yer.. jap suh cik mya kira hehehe..

    ReplyDelete
  6. calculator tue mengingatkan aku zaman kegemilangan aku failed add maths..haha..

    tapi modern math dapat A1 tau.. bila modern jadi add tu yg aku tak paham2 smpai skang..

    ReplyDelete
  7. lama dh sy x sentuh math! sentuh pon pasal duet jew. hahaha...

    ReplyDelete
  8. rasenye kalkulator ni ajaib tak,, yelah la cam otak gak leh kira2 kan,,, nak kira pakai jari jenuh,, :)

    ReplyDelete
  9. eee....akak terjumpe calculator hello kitty same color cam gini...beshhhhh...rase cam nak beli satu... *ihik*

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*