27 November 2008

Do you know?

111,111,111 x 111,111,111
=
12345678987654321

aku rase dah ramai kut yg tau..
xpe kita share2x kut ada yg xtau lagi ker..

kesimpulannya..mari kita cintakan MATEMATIK ye adik2x!!!:thumbsup:

utk kepastian jawapan
sila guna calculator ye..@sederhanan yg genius congak je dah boleh kut
hiks..comel calculator ni..dapat kat aku..selamat simpan utk tayangan..
xmboh guna!!@takbole
sumber gambar dari mr.google.


do you know ni konon2x ruangan baru dlm blog ni arr konon..
saja nak bagi tambah ilmu pengetahuan utk diri aku sendiri
dan harus la share2x ilmu yg ada kan..
asik citer pasal life aku je..mesti bosan!!!
so insyaALLAH dari semasa ke semasa akan update do you know ni
n sumber do you know ni insyaALLAH aku akan dapatkan dari sumber yg sah..
kalau korunk rase xsah n ada yg xbetul..harap dapat bagi teguran k!!:rockon!:
**kat blog ayah ada ruangan hadis..aku suka baca ruangan hadis dlm blog ayah..sedikit sebanyak bertambah ilmu dlm hadis.. hiksss


mood::mHihi:
Munirah Abd's Facebook profile