14 November 2008

Award again!

dis award datang daripada Miss Wawa
thanks dearr..hehehhe@kenyit

mmm saya dah dtg sengal ni..malas nak mengetag org ni..
camno ni?? nak kena gak ker??
korunk amik je tao!!!..
sbb blog korunk semua pun ada lah the very best blog ever!!
amik tau..:pirate:nnti aku buat spotcheck tgk korunk amik ke x??
especially yg ada nama dalam http://tocchili.blogspot.com/:thumbsup:

sapa yg rajin update selalunya akan dapat lah kunjungan aku..
cuma tinggal jejak xjejak je la...
tp yg jarang update dan juga blog yg xdpt aku nak follow/feed tu..
mmm..pepahamlah erk..satu kesukaran bagi aku nak detect update korunk!!
mood::mHihi:
Munirah Abd's Facebook profile