21 November 2008

Congratulation Angah!!!

yeahh..the red box and the card will goes to Angah!!
Angah akan konvo esok dekat IIC!!!
2 kali beb dia akan naik pentas!!
gila glemer angah ni!! hehhe
actually 1st time naik for her diploma..
2nd time lak for cert mentosori!!
sumting like dat lah...dia mention kat aku pun light2x je..
Angah amik diploma pengajian kanak2x..(if im not mistaken la..)
so skang Angah dah stat mengajar dekat Cads Enhencement Centre
kat situ budak2x dia agak istimewa skit...
sesuai la ngan Angah sbb dia pun istimewa...hahahhaha

Anyway Angah..from all of us!!
Congratulation!!
aku suka gile gambar Angah yg ni..
ntah sapa ntah yg snap..
yg pasti bukan aku ye...

pic ni penah kuar kan..
xpe tempek agi..hehhehe
ha yg ni aku yg tangkap..
Angah mmg gedik woo..

esok ada tugas amik gambar Angah sampai muntah..
nnti aku konvo sapa lak nak amik gambar aku??@soal
ha..ayah ada..ayah pun hebat gak dlm amik gambar ni!!!
tp slalu je ayah malas..erkkkk...@sederhana
oopss lupa..ada sorang agi akan konvo esok dkt IIC..
my cousin..oso sgt rapat with Angah.. Nurul!!!
Congrats Nurul!!! esok pun kena amik pic Nurul..she oso gila2x cam Angah


mood::mGelak:
Munirah Abd's Facebook profile

4 comments:

  1. yeahhhh.. dah tau sapa tuan punya kotak merah.. tp apakah isi di dlm nye?? itu secret.. tul x syg?

    ReplyDelete
  2. Eh, IIC? Esok mesti convo kat IIUM kan. Congrats for her

    ReplyDelete
  3. eeeeee.. tak sesowaiiii sungguhhhhh... tak relaaaaaaaaaaaaaaaa..helppppppp

    ReplyDelete
  4. congrates too....msti kakak dia bangga nih...heheh

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*