10 November 2008

Free Tickets!!

i did mentioned kan yg i mng itu ticket james bond!!
hikss..so yesterday majlisnya dekat Cathay Ceneleisuire
mcm biasalah kan pegi sana mesti ada snap gambo2x kan..
so, aku publish gambo n bagi caption je lah erk..
itu pun boleh jadi story n korunk pun lebih sng paham..hhehehe@sederhana

oh ini waktu sblm amik ticket n taklimat skit oleh pihak GoMobile
gambar di atas di ambil menggunakan compact camera hanif..
aku malu nak kuarkan si gedabak time ni..hehehe..
bila dah dlm preview lounge baru aku berani beb nak kuarkan..hikss..
tu pun selepas ku tergamam melihat "kekasih senyapku"@hah

oh inilah dia "kekasih senyapku"
aku memula xcam si JFK ni..
then bila dia dah kuarkan suara dia..
ku amati betul2x..rase cam nak menjerit n gedik2x p hug dia..
(waakkakaa..kompem hanif kat sblh kasi PANG kat aku.!!)

dapat gak arr bergambar ngan "kekasih senyapku"
tapi ada plak la maskot GoMobile..aishhh..
xpe2x promote GoMobile skit..next n3 aku promote GoMobile lak..

Hanif pun xnak lepaskan peluang bergambar dgn "kekasih senyapku"
hikss its me!!
tuan tanah sengal..erkk..
aku rase aku dah tembam..:thumbsdown:
proses DIET harus bermula!!!


quality gambar agak kurang memuaskan erk??
dulik asalkan jumpa "kekasih senyapku" hehehe
otak dah blur nak setting utk camera..
sbb sudah tergamam woooooooooooo!!


mood::mKening:
Munirah Abd's Facebook profile