26 December 2008

Suddenly

xtau la..tiba2x teringat kat kawan2x UTeM
rase rindu nak blaja balik..hiksss..
tp life must be go on kan...xkan sepanjang masa nak blaja je..
so skang..dah nak ada new life..
kawan2x pun byk gak yg dah nak keje..
n dah stat keje pun ada gak..
yg holiday lagi pun ada gak..(hikss aku la tu..)

so BITS ppl(05-08) ALL THE BEST K..
kalau ada yg nak kawin tu jgn lupa jemput akak korunk ni!!
hiksss...aku antara yg matang dlm BITS..eh tp ada agi yg lagi matang..hehehe
tp sekelas ngan diorang..diorang ni lagi matang dari aku sebenarnya!!!

so kat bwh ni merupakan BEACH PARTY kami pd thn ni gak..
huarghhhh...actually rindu nak berparty ngan mereka!!!
byk kenangan manis time ni..especially with my girls laaaa!!!


swimming ??
kami mandi bersama2x

game
kami bermain bersama2x

IMG_7982
kami loncat bersama2x

Sengalrian of BITS
kami bergambar bersama2x


Sahlan oi...dah hujung tahun ni..
mana nya beach part part II..???


mood::mSad:
Munirah Abd's Facebook profile

4 comments:

  1. wah!!!windu giler time nih
    huhu..mahu lagik beach party part 2!!
    jom2..saper mao handle..sila tawarkan diri..
    windu!!!!!!

    ReplyDelete
  2. hai mun, waaa, gi mandi nampak, sonok ler tu

    ReplyDelete
  3. salam dik, akak org baru dlm blog ni. errr, nk tanya kenapa adsnuffnang akak tak menjadi yek? dh cuba betulkan byk kali tp gagal jugak.

    ni blog akak ; http://www.anatahir4ever.blogspot.com

    kalau mintk tolong adik editkan bleh tak?

    ReplyDelete
  4. haih...budak mana lompat2 tu...
    cikit lagi nak nampak seluar kecik kat dalam tu

    hehehheheh

    semua comel2 jer...

    (^_^)


    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*