02 December 2008

Cousins Birthday!!

Last sunday my paksu buat birthday party for his two heroes!!

Danish & Zakuan..
Happy Birthday my lil cousins!!!

aku dtg lewat..so xdpt nak snap gambo sesi pemotongan kek!!
aku sampai2x terus carik makanan..hahahha..:laughing:
buruk lantak tol aku hari tu..hiksss..ater tgh ari aku xmakan..
dek leka kat Toys r us carik hadiah la...
siyes wei..masuk Toys r us aku rambang mata xtau nak beli apa!!
n aku takut gak tersalah beli..hahaha..sambil2x carik present diorang kan..
aku pun survey2x gak mainan utk aku!! hahhaha..aku dah aim dah 1 brg tu..
harus aku beli bila dah cukup duit..lallalala..@siul

Photobucket

Photobucket
Danish si abang..yg asik melekat kat ayah diaaaaa je memanjang..


Photobucket

Photobucket
Zakuan budak baik...hehhehe
baik je dia ni..xbyk ragam..
cousin2x aku mmg cinonet2x je..
tp ada gak yg dah besar panjang..
nnti ada masa aku buat n3 perkenalkan cousin2x aku..
rata2x cousin2x aku ni photogedik!! hahha..like along diorang le!!@siul


last saturday Birthday Papa aka Nadatul 'Iffah..
igt n3 pasal papa cinta kaer??@sederhana


mood::mRambut:
Munirah Abd's Facebook profile