26 December 2008

Cuti Blog

whooppp esok saya cuti blog hahaha..
bukan sahaja cuti blog..tetapi juga cuti utk tidak memegang lappy ..
selama 2 malam beb...hahaha...before ni penah gak...
tp esok sampai ahad aku rase masa satu jangka masa yg agak lama je..

mm lappy ni kan ibarat boyfriend aku gak..!!!!
siyes la..between TV and laptop I more prefer lappy dan sewaktu dgnnya...

arghhh bolehkah aku hidup tanpa mu BABY..
take care ye BABY duduk ngan auntie2x mu di rumah!! hehehhehe

oh hari ni aku ke KL..sabtu aku ke seremban.. ahad aku ke hulu langat..
aku g atas jemputan kahwin kawan2x aku..haihhhhhhh..
bila lagi la kan nak g...nnti kenduri aku xde sapa lak nak g!!?? hehehhee

sooo guyss selamat berhujung minggu!!!
n to those yg g portluck kak redmummy!!!
have funnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!
hope everything will be ok!!! nnti next event I boleh joinnnn..wuuhuuu..!!

to those yg dunno about the portluck i think its not too late kut..
korunk cepat2x carik comittee register ur name!!!
please refer to redmummy.com k..


oh before forget....korunk klik2x la kat http://tocchili.blogspot.com/
ala announcement yg atas tu..
if siapa yg pernah masuk mesti akan perasan dah tukar skin..
so kali ni punya skin lagi kemas n teratur skit..n more colorful..
so anyone..yg mahu exchange link ngan saya..
let me know ok!! do visit http://tocchili.blogspot.com/ye:thumbsup:
happy blogging!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hiksss..ni laptop baru alang..
bess wooo lappy alang ni byk software baru yg kwn ayah masukkan!!!
so slama 2 ari aku xpegang lappy...
aku nak minta kawan ayah masukkan software yg best!!


mood::mRambut:
Munirah Abd's Facebook profile

1 comment:

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*