29 December 2008

Ambrina & Alif

errrr..xmo taip byk2x..
apa-apa pun aku tepek gambar dan bagi caption je ye...

cuma nak bagi tau ni majlis kahwin kawan aku masa sekolah teknik
merangkap classmate aku..merangkap kawan sblh meja aku kat sek dulu..
kira gang rehat aku dia ni la...hiksss...
namanya Siti Ambrina Sabtu bersama pasangan Mohd Alif
(atau lebih di kenali sebagai Alif Carpet!! eh betul ke arr...betul kut..hehehe)

oh ALif ni pun kawan sekolah aku..
tp dia kelas sebelah..aku KA5 ngan Ambrina ni..
Alif KA6...alhamdulillah..selamat dah ye korunk ye...
ok2x mari layan gambar...


*KA tu stands for Kejuruteraan Awam
napa aku lari bidang ke Software Development..itu lain kali citer..

Photobucket
hah si Alif ni masuk army rupanya..so dia skang ni Leftenan Alif..
tu yg kahwin lalu bawah pedang tu..
perghhh...hebat2x..
nasib baik pedang abg askar tu tak terkono palo den..hampir terkena ok!!!
jika tidak!!!!!!!!!!!!!!!! :frustrated:

Photobucket
majlis persandingan am ngan alif ni..
ramai giler manusia!!!!
so aku dapat tangkap gambar pun ala-ala je..
tgk tu abg askar tu pun sebok2x je nak berdiri depan pelamin..:ejek:

Photobucket
gambar yg tengah2x tu bukti begitu ramainya manusia...
pakai baju melayu pink tu ayahanda am..dah tak larat dah aku tgk ayah dia ni..
asik duduk je...penat lah kan layan tetamu...
pasukan kompang ni best..sebab bunyi ala-ala pancaragam..hehehe

Photobucket
acara pemotongan kek pun nak kena ada pedang ye..
walawehhh tersgt protokol!!

Photobucket
mmmm..pic bersama teman2x..
atas sekali tu huda,didi and aku
tengah2x tu terk,huda,didi,aku n ??? lala aku xtau nama!!!
bawah sekali aku,huda,terk,??,??,??,?? dan didi
yg bertanda ?? ni maaf la yeee..aku lost memory xtau nama!!
terk apa ke nama diorang ni!!! aku lupa!!!!!
haihh..mmg budak sekolah aku..tetapi aku kan xbergaul sgt masa sek dulu..:thumbsdown:

Photobucket
ada gak pic aku bersama pengantin..
ni pun hanif paksa suh g..
heheh..aku kan pemalu..nasib huda pun mahu juga...


Photobucket
wajib ada pic kami!!! lalalalla
kami bila??? ntah???!!!

Photobucket
hikss..suka pic ni..sbbnya budak kecik ni tersgt la suka pose..
time ni hanif pegang kamera..hanif hala je kamera kat dia terus pose!!
hehehe bagus2x!!!


Photobucket
gambar penutup utk majlis,Alif & Ambrina..


mood::mKenyang:
Munirah Abd's Facebook profile