23 December 2008

Believe it or not??!!

Photobucket

percaya atau tidak..
since hari sabtu kami sekeluarga hanya makan nasi goreng sahaja!!!
oohh sila la percaya..!!
bukan sbb malas masak atau apa ye!!!???
sbbnya kalau masak lauk pun bukan makan!!! asik sedekah ke tong sampah!!
jadi umi ambil langkah mudah dgn masak nasi goreng sahaja!!
sng..n ayah pun dah xde bising2x sbb lauk xabis makan!!!
keje umi pun mudah..hahhaha

oh kami xmuak ok asik makan nasi goreng sahaja..
kami lagi suka!!sbb dlm nasi goreng ni umi letak mix vege,daging burger n udang!!
hehehe jgn pelik ye dgn family aku ni..kami mmg macam ni..
kalau dah suka sesuatu makanan masak byk kali pun xkesah..
penah satu ketika dulu ayah sangat cintakan burger..
setiap malam pasti akan masak burgerrrrrrrr sahaja..
kami akan makan sampai muak..dan cuba masakan yg lain pula..heheheh



errrrrrrrrr...esok umi masak nasi goreng lagi ker????@soal


Photobucket

mood::mHihi:
Munirah Abd's Facebook profile

5 comments:

  1. wahh mmg agak pelik bunyinya.
    hee...

    ReplyDelete
  2. erk...heheh... try makan dengan kopok ikan pon sodap tau yang...

    ReplyDelete
  3. kiter pun suka nasik goreng.... dik aku selalu ad aproblem jer bila nak tinggal komen... tatau lah ko dpt tak..heheeh

    ReplyDelete
  4. eIL:pelik tp itulah hakikat..

    Hanif: mmg sedap...

    adenium: saya dapat je kak komen2x akak.. dun worry k... :)

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*