11 December 2008

Family Hangout

hiks smalam aku cuti ..
so, my umi,auntie and maktih planning nak g Jusco Bukit Tinggi..
sbb semalam telah berlaku ledakan sale besar2xran!!
bagi aku besaran arr sbb lautan manusia..ya hamponnnnnnnnnn..@tensyen
gila la weiii org klang-banting!!! pukul 10 parking dah full wei!!!
xkoso den!!! sampai2x je tangkap2x gambar..tgk2x brg sikit..

terus aku ajak cousin2x aku tgk wayang..(citer igor)
tp yg nak ngikut hanya aina je..
yg lain ikut mak2x g shopping..
diorang bukan apa..kalau tgk wayang xdpt shopping...
kalau ikut mak2x boleh depa pau2x shopping..
tp aku talak kesah itu semua..
aku lagi rela tenangkan otak tgk wayang dari bersesak2x..

actually sale ni sehari je dan hanya utk jcard holder..
tu yg ramai giler org tu...
tp mmg gila habis sale laaa..!!!@ketuk

even aku tgk wayang pun...
aku dapat gak clutch yg very simple..
hikss..umi yg belikan..my umi lak borong 3 handbag..!! wooo hooo
not sure ni collection yg berapa puluh for umi..
she loves handbang soooooooo much!!!
tu yg anak2x dara dia ikut perangai suka hand bag tu..:laughing:
besides handbag umi juga sgt suka shoes!!!!
dan kami juga...@jelir


Thanks UMI!!!:thumbsup:

"next time kakak belanja umi pulak yeee..."

Photobucket
kakak,mimi,aina and yumni

Photobucket
auntie wif yumni a.k.a baby

Photobucket
yumni yg byk duit...
byk duit woo budak nie..

Photobucket
"pinjam je..nnti pulangkan balik kat maklong"


Photobucket
adik show sumting to umi..
tunjuk pic bf kut..ooopppppppsssssss

Photobucket
ice cream time!!!
penat shopping makan ice cream..
hiks..ni baru 3 org adik pompuan umi yg join shopping
ada agi 3 org tak ikut tu..mau riuh plus cousin2x yg rata2x suka shopping!!
ni semua ikut opah la ni..hiksss

Photobucket
sudah balik telek2x barang..
barang budak kechik ni yg plg byk!!!
ater duit pun manyak..
mood::mKipas:
Munirah Abd's Facebook profile